F.v.: Adam Samuelsson (Idun Retail Services), Veronica Boxberg Karlsson (Better Business), Henrik Mella (Idun), Johan Lindholm (Precont-Pegasus), Lina Schölin (Better Business), Karl-Emil Engström (Idun)

Skaper Nordens største aktør på Mystery Shopping og sivile kontrolltjenester

Idun Retail Services AB – som består av søsterselskapene Precont i Sverige og Pegasus Kontroll i Norge – har kjøpt Better Business World Wide. Med oppkjøpet blir de Nordens største leverandør av mystery shopping og sivile kontrolltjenester.

Det oppkjøpte selskapet Better Business opererer både globalt og lokalt i Sverige, og har siden oppstarten i 1995 spesialisert seg på Mystery Shopping og andre tjenester som utvikler og optimaliserer kundeopplevelsen.

Precont og Pegasus har på sin side et lignende, men ikke identisk tilbud og satser på å utføre større volumer av sivile kontrolltjenester, kvalitetsmålinger og Mystery Shopping.

Det sammenslåtte selskapet blir størst i Norden på mystery shopping og kontrolltjenester. Ill. foto.

Johan Lindholm er VD i Precont og konsernsjef i Idun Retail Services AB, hvor hovedeier er Idun Industrier som er notert på Stockholmsbørsen.

– Det er utrolig morsomt og gledelig at vi gjennom oppkjøpet av Better Business kan fortsette å bygge Nordens fremste leverandør av Mystery Shopping og relaterte kontrolltjenester, sier Lindholm.

– Better Business er et godt og veldrevet selskap med en god posisjon, høy troverdigheten og svært kompetente medarbeidere. Sammen med Precont og Pegasus sin virksomhet kan vi nå bli enda skarpere og løse våre kunders behov med høyeste kvalitet og effektivitet, legger han til.

Lina Schölin fortsetter å lede Better Business og blir en del av konsernledelsen for IRS. Hun vil også gå inn som deleier i IRS gruppen.

I løpet av året skal organisasjonene gradvis samles under merkevaren Better Business. Totalt har konsernet nå rundt 250 ansatte, over 20.000 mystery shoppere og årlig omsetning på rundt 90 MSEK. Veronica Boxberg Karlsson, grunnlegger av Better Business og bransjeforeningen MSPA Europe blir med i konsernstyret for det nye sammenslåtte selskapet.

Powered by Labrador CMS