Ill.foto: Colourbox

Slutt på krøllete kvitteringer

Nå kan man få digital kvittering når man handler i butikken. MobilePay og REMA 1000 er først ut.

Publisert

Papirkvitteringer mellom butikker og deres kunder kan gå mot slutten, melder Danske Bank. Fra og med mandag 27. juni vil brukere av MobilePay få muligheten til å motta digitale kvitteringer fra de kjeder som tilbyr dette. Først ute med å tilby dette er REMA 1000.

– Dette er noe som har vært etterspurt fra MobilePay-brukere siden vi lanserte mobilbetaling i alle REMA 1000 butikkene 1. desember i fjor. Nå er vi glade for å tilby digital kvittering fra i dag, sier leder for MobilePay i Norge, Knut Anders Wangen.

Som bruker av MobilePay trenger man derfor ikke lenger å lete i skuffer og skap etter kvitteringer for å bruke i forbindelse med en garanti eller reklamasjon. I stedet kan man i fritekstsøk finne kvitteringen man er på jakt etter i MobilePay-appen.

Trygt og enkelt

Wangen mener at elektroniske kvitteringer er en helt sentral brikke for å gjøre mobilbetaling enkelt og hurtig for kundene.

– Kvitteringer har en viktig funksjon i hverdagen, og integrasjonen av kvitteringer og mobilbetaling passer inn i vår ambisjon om å kunne tilby kundene en trygg og enkel handleopplevelse. Dessuten er det en miljøgevinst her, sier Wangen.

Alt man trenger er å godkjenne når betalingen dukker opp på skjermen. Det tradisjonelle papirarbeidet er lagret mobilt, og det skal være lett tilgjengelig.

Enklere hverdag

Samtlige 570 butikker i REMA 1000 kan tilby brukere av MobilePay digital kvittering fra i dag. Det gleder kommunikasjonssjef Mette Fossum Beyer i REMA 1000.

– Vår viktigste jobb er å gjøre hverdagen enklere for folk. Som alltid satser vi i REMA 1000 på de konseptene som gjør hverdagen enklere, sunnere og smartere for kundene våre. Derfor er vi glad for å være først ute med å tilby denne tjenesten, sammen med MobilePay, sier Mette Fossum Beyer.

Powered by Labrador CMS