Ada Helen Schjelderup: – Kunden kan sitte i bilen og betale for drivstoffet. (Terje Borud/Circle K)

Kan betale for drivstoff med mobilen

Nå kan bilistene la lommeboken ligge og betale med Circle K-appen på mobiltelefonen når de fyller drivstoff på Circle Ks betjente stasjoner..

Publisert

– Vi er første drivstoff-kjede i Norge med egen mobilbetalingsløsning, og synes det er hyggelig å gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre, sier Ada Helen Schjelderup, direktør for drivstoff i Circle K Norge.

Kan sitte i bilen

Med den nye løsningen kan kunden sitte inne i bilen og betale. Appen finner selv ut hvilken stasjon bilen befinner på når stedstjenester er aktivert. Ved første gangs bruk inn kredittkortet legges inn i i appen, men deretter fungerer mobilbetalingen med kun et par tastetrykk.

Medlemmer i fordelsprogrammet Circle K Extra Club får automatisk rabatten sin som før. Siste oppdatering av appen må være lastet ned for å bruke betalingsløsningen.

– Det er i første omgang kunder på betjente Circle K-stasjoner som vil få glede av den nye betalingsløsningen. Men etter hvert vil betalingsløsningen også fungere på Circle K-automatene, men dette ligger noe lenger frem i tid, forteller Schjelderup.

Stadig flere digitale løsnnger

– Utviklingen i samfunnet går mot stadig mer digitale løsninger. Et steg på veien til å gjøre hverdagen til våre kunder enklere starter vi mobil betaling med å lansere mobil betaling på drivstoff, avslutter Ada Helen Schjelderup.

Powered by Labrador CMS