Butikksjef Silje Henriksen og daglig leder Christian Bjørnsen.

Møbelringen åpnet sin 68. butikk – skal dekke hull i markedet på Sørlandet

– Nå åpner vi butikk i Lyngdal, så kunder i Lister-området slipper å reise helt til Kristiansand eller Egersund for inspirasjon og kvalitetsmøbler, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Henning Eriksen er administrerende direktør i Møbelringen.

Møbelringen er opptatt av å være nær kundene, med både nettbutikk og fysiske butikker.

Med butikken i Lyngdal har Møbelringen 68 medlemseide butikker over hele landet.

– Mange av våre butikker har vært drevet av familier gjennom flere generasjoner. Bjørnsen-familien, som står bak butikkene i Bryne, Egersund og nå Lyngdal, er et godt eksempel på det. Det er butikkene og serviceinnstilte ansatte, med sterk erfaring, solid fagkompetanse og herlig engasjement, som gjør at vi sammen er en sterk kjede i dag – og leverer solide resultater i en tid der kundene må prioritere hardt hva de bruker penger på, sier Eriksen.

– På høy tid

Christian Bjørnsen, daglig leder for Møbelringen på Bryne, i Egersund og Lyngdal, uttaler:

– For folk i Lister-regionen har nærmeste Møbelringen-butikk vært i Kristiansand, så nå var det på tide med en butikk i området. Her kan kunder fra Mandal til Flekkefjord stikke innom for mye inspirasjon, flotte møbler, og super service fra dyktige ansatte. I Lyngdal ligger allerede flere møbelbutikker samlet, og vi gleder oss til å vise at vi står godt ut når vi sammenliknes med andre.

Møbelringens butikk i Lyngdal ligger i nærheten av konkurrerende butikker, men de er ikke redd for konkurransen.
Powered by Labrador CMS