Det nye servicesenteret i Skostredet 18 i Bergen åpner i morgen. (Foto: Conmodo WalkIn)

Conmodo WalkIn åpner sitt andre servicesenter i Norge

Åpner i Bergen i morgen, og har ambisjoner om totalt 25 servicesentre i Skandinavia.

Publisert

Conmodo WalkIn er landets eneste servicesenter som utfører autoriserte reparasjoner av mobiler fra produsenter som Samsung, Apple og Huawei – mens kunden venter.

Kjeden reparerer på vegne av mobilprodusentene, og første butikk ble åpnet i Oslo i fjor. Ambisjonen er å bygge en butikkjede med åtte servicebutikker i Norge og totalt 25 lokasjoner i Skandinavia.

Kutter ventetiden

Bergensere med ødelagte mobiler eller nettbrett har frem til nå måttet oppsøke utsalgsstedet, som videresender enheten til et verksted.

– Vi gleder oss til å tilby bergensere høykvalitets service på timen. Ventetiden kuttes vesentlig og reparasjonene utføres på nøyaktig samme måte som produsentene gjør det, sier Richard Øverby, kjedeansvarlig i Conmodo WalkIn.

Med garantien i behold

I motsetning til de fleste andre aktørene i markedet er teknikerne hos Conmodo WalkIn sertifisert av mobilprodusentene gjennom grundig opplæring. Teknikerne bruker også originaldeler og produsentenes egne verktøy for diagnose og reparasjon.

– De færreste vet at produsentgarantien bortfaller dersom verkstedet ikke er produsentsertifisert. Dessuten risikerer man å betale for reparasjoner som kanskje dekkes av garantien, sier Øverby.

Conmodo WalkIn utfører de aller fleste reparasjoner av mobiler på timen, men i noen tilfeller videresendes enheten til Conmodo WalkIns hovedverksted på Østlandet.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS