Espen Lie: – I de første matkassene ligger retter med mye smak, sesongens råvarer og alltid minst en ingrediens fra en lokalmatprodusent. (Foto: Meny)

MENY lanserer matkasser

I samarbeid med Kokkeløren tilbyr MENY nå egne matkasser. De er frie for abonnement og gir kunden fleksibilitet. Kassene inneholder en smakfull kvalitetsmiddag for to, basert på gode råvarer.

Publisert

– Å kjøpe matkasser i butikken gir fleksibilitet. Da kan du selv velge når du ønsker en matkasse og bestemme hvilken av rettene du vil ha. Ønsker du kassene levert hjem, kan du bestille via vår nettbutikk, sier Espen Lie, leder av MENY-Lauget og kategoriansvarlig for ferskvare i MENY.

Følger internasjonal trend

MENY har gjort studier av flere titalls supermarkeder i Europa og USA, og trenden er klar: Det går mot stadig flere enklere, ferdiglagde middagsløsninger i butikk og alle tilbyr «Meal Kits». MENY følger etter. Det siste året har MENY lansert fire nye middagskonsepter i butikk, nå forlenges satsingen med matkasser av høy kvalitet.
– Sammen med Kokkeløren, som også har en glødende lidenskap for god mat, har vi utviklet retter med mye smak, sesongens råvarer og alltid minst en ingrediens fra en av våre lokalmatprodusenter. Vi har mange kunder som ønsker det lille ekstra, så alle rettene vil ha et lite wow-moment; for eksempel en god saus eller en spennende smak. Her bidrar også Kokkeløren med sine egne sauser, marinader og majoneser, sier Lie.

Starter i Oslo og omegn

I første omgang vil matkassene være tilgjengelige i 24 butikker i Oslo, Akershus og Drammen. Ved lansering tilbys fire ulike matkasser:

  • Lerstang green curry til kr. 199,-
  • Langtidsbakt svinenakke «Jæren smak» til kr. 219
  • Fersk pasta med sopp «La Piersante» til kr. 159
  • Kokkelørens Ramen og Lerstang kyllingvinger til kr. 199
Powered by Labrador CMS