Netthandelsekspertene i Visma jubler over tilskuddet av Meat Digital.
Netthandelsekspertene i Visma jubler over tilskuddet av Meat Digital.

Visma styrker seg på netthandel, kjøper Meat Digital

Visma kjøper Meat Digital AS og styrker dermed kapasiteten innen netthandelsløsninger med nærmere 30 eksperter på netthandel, web og interaktive løsninger basert på netthandelsplattformen Magento.

Publisert

– Vi er glade for å ønske Meat Digital velkommen. Med dette tilskuddet bygger vi nå et enda større fagmiljø for netthandel og solide tekniske løsninger, sier Vidar Evensen, Managing Director i Visma Consulting.

Vidar Evensen er Managing Director i Visma Consulting.
Vidar Evensen er Managing Director i Visma Consulting.

– Med en stadig økende etterspørsel av våre produkter og tjenester er det avgjørende for Visma å skalere med de beste ressursene i markedet. Med Meat Digital har vi nå et bunnsolid team på nærmere 100 netthandelseksperter, fortsetter Evensen.

Netthandelsleverandøren Trollweb ble en del av Visma i 2017 og vil arbeide tett med Meat Digital i tiden fremover. Samarbeidet vil øke felles kompetanse og innovasjonsevne, og styrker Vismas posisjon som en av de ledende Magento-leverandørene i Norge.

– Det er veldig spennende for oss å bli en del av Visma og Trollweb-miljøet. Sammen skal vi akselerere utviklingen av innovative tekniske løsninger ved å utnytte kompetansen i fagmiljøene våre, sier Bjørn-Erik Efterdal, daglig leder i Meat Digital.

Bjørn-Erik Efterdal, daglig leder i Meat Digital
Bjørn-Erik Efterdal, daglig leder i Meat Digital

– Meat Digital har lidenskap for netthandel, dyp teknisk forståelse og kompletterer vårt eksisterende fagmiljø. Med dette kan vi bidra til ytterligere vekst hos kundene våre gjennom solide tekniske leveranser, sier Yngve Bollie, Managing Director i Trollweb.

Om Meat Digital: 
Meat Digital består i dag av nærmere 30 personer totalt og har hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet utvikler og vedlikeholder løsninger for kjente merkenavn som Europris, Gresvig, Skogstad Sport med flere. Meat Digital er premiert i Gulltaggen, Sølvtaggen, Cresta Awards, Eurobest og flere andre. Deres kjernekompetanse er basert på webapplikasjoner, Magento, PIM, backend, integrasjoner og drift.

Om Trollweb: 
Trollweb er i dag en av de ledende Magento-leverandørene i Norden, der kunder som Nokia var med fra tidlig fase. Selskapet består i dag av over 50 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Trollweb er kjent for et avansert nordisk utviklermiljø, står bak noen av Nordens viktigste netthandler og stiller med erfaring innen alle deler av bransjen. Trollweb ble en del av Visma-konsernet i 2017

Powered by Labrador CMS