I går ble Norges første McCafé åpnet på Notodden.
I går ble Norges første McCafé åpnet på Notodden.

McDonald's har åpnet sin første kaffebar i Norge

Landets første McCafé åpnet i går i McDonald's restaurant på Notodden. I løpet av året skal det bli mer enn tjue i Norge.

Publisert

– Vår ambisjon er at McDonald's i fremtiden skal være like kjent for sin kaffe som sine burgere, sier adm. dir. Erik Jansson.

McCafé, som er et internasjonalt konsept i McDonald's, lanseres nå i Norge. McDonald's ønsker med dette å utfordre kaffeaktører både i bybildet og langs veien, og frister med baristakaffe servert i porselenskopper.

McCafé skal tilby spesialkaffe av høy kvalitet til en hyggelig pris.
McCafé skal tilby spesialkaffe av høy kvalitet til en hyggelig pris.

Dette er den første av mange McCafé i Norge. Før sommeren vil McCafé også åpne i McDonald's sine restauranter i Oslo (Klingenberg), på Lillehammer, i Bergen (Torgalmenningen) og på Rykkinn i Bærum. Totalt er det planlagt å lansere mer enn tjue kaffebarer i Norge i 2022.

McCafé skal tilby spesialkaffe av høy kvalitet til en hyggelig pris, og restaurantkjeden er i full gang med å rekruttere baristaer som skal jobbe i kaffebarene.

– Nordmenn er et spesielt glade i kaffe og i Europa ligger vi høyt oppe på listene over kaffekonsum. Vi vet også at nordmenn er opptatt av kvalitetskaffe. Dette gjelder både når de er ute og spiser, og når de befinner seg i bil, derfor passer dette konseptet så godt som et tillegg til våre restauranter, sier Erik Jansson, administrerende direktør i McDonald's.

Erik Jansson
Erik Jansson

– McCafé-konseptet er et kjærkomment og ønsket tillegg til resten av McDonald’s sortiment. Særlig langs veien er det et udekket behov for kvalitetskaffe. Vi gleder oss til å tilby håndlaget baristakaffe til våre gjester, servert raskt og til en hyggelig pris, akkurat som resten av menyen vår, sier Jansson i McDonald's.

I tillegg til et bredt utvalg av spesialkaffe som kaffe latte, cappuccino, flat white, cortado, americano og iskaffe, finnes det filterkaffe, kakao, et utvalg av te av høy kvalitet og bakst som for eksempel donuts, macaroner og kaker.

Powered by Labrador CMS