Jubel over kåringen på scenen på X Meeting Point på Hellerudsletta. (Foto: Maxbo)
Jubel over kåringen på scenen på X Meeting Point på Hellerudsletta. (Foto: Maxbo)

Kåret til Maxbos beste varehus

Under Maxbos fagseminar Arena i helgen ble Maxbo Asker kåret til kjedens beste varehus for andre år på rad.

Publisert

– Maxbo Asker har levert svært gode resultater, både gjennom hardt arbeid og utpreget godt samhold, sier Thomas Støkken, adm. direktør i Løvenskiold Handel.

På scenen på X Meeting Point på Hellerudsletta ble Maxbo Asker blant annet rost for sin evne til å mobilisere til innsats og viser god kremmerskap.
– De er lojale til kjedekonseptet og utfordrer samtidig kjedens valg, med utgangspunkt i kundenes behov. Det førte til en fantastisk vekst i 2017, som er toppet med ytterligere vekst i 2018, sier Thomas Støkken.

Jobber med de ansatte

Varehussjef på Maxbo Asker, Erik Staveli, setter stor pris på anerkjennelsen. Selv mener han at veien til suksess går gjennom de ansatte.
– Kunden kommer dit de er fornøyde og der de trives. Da må de ansatte også trives. Vi jobber derfor veldig mye med de ansatte her. Målet er å gi dem svært høy kunnskap om bransjen og om produktene. Det gir dem en stolthet og trygghet som smitter over på kundene, sier Staveli.
Det betyr kontinuerlig kursing, både om produkter men også om salg.
– Vi har ikke mer spennende produkter her enn det andre har. Derfor må gå i oss selv og spørre oss hvorfor kundene må komme akkurat hit. Det virker som de ansatte synes at det er gøy å jobbe mot konkrete mål og gjøre jobbhverdagen så innholdsrik som mulig. Jeg tror på mennesker. Det er de som til syvende og sist skaper verdiene, sier varehussjefen.

Aldri sett høyere score

Hilde Hynne, regiondirektør i Maxbo, har latt seg imponere over arbeidet Maxbo Asker gjør.
– Erik Staveli er en veldig god operativ leder, og har utviklet en salgs- og vinnerkultur jeg ikke sett maken til. Han sekunderer sine ansatte, han heier på dem og han utvikler dem hver eneste dag. Jeg har aldri sett så høy score på medarbeiderundersøkelser som hos Maxbo Asker, sier Hynne.

Regionale vinnere

Under Arena ble det også kåret flere regionvinnere, hvor Maxbo Asker også vant i region Oslo og Akershus. Maxbo Stormarked Lier ble vinner i region Sør, Maxbo Kongsvinger var best i region Innlandet, Maxbo Vestby ble vinner i region Østfold og Maxbo Ålesund var best i region Kysten.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS