Åpning av nytt Maxbo-varehus i Flå 2. juli. Fra venstre: Sissel Berdal Haga, ordfører i Flå Tor Egil Buøen, Olav Thon og Carl Otto Løvenskiold. (Foto: Maxbo/Terje Bjørnsen)
Åpning av nytt Maxbo-varehus i Flå 2. juli. Fra venstre: Sissel Berdal Haga, ordfører i Flå Tor Egil Buøen, Olav Thon og Carl Otto Løvenskiold. (Foto: Maxbo/Terje Bjørnsen)

Maxbo åpnet nok et varehus i Hallingdal

Carl Otto Løvenskiold og Olav Thon åpnet nytt Maxbo-varehus på Flå i går. – Maxbo Flå er siste brikken i vår Hallingdal-satsing, sa Løvenskiold.

Publisert

Ordfører i Flå Tor Egil Buøen, Carl Otto Løvenskiold og Olav Thon åpnet det nye varehuset i Flå. Sissel Berdal Haga, som nylig giftet seg med Olav Thon, var også til stede under åpningen.

– Hallingdal har vært et satsingsområde for oss gjennom flere år. Maxbo Flå er det tredje varehuset vi åpner i Hallingdal i løpet av 18 måneder, sa Løvenskiold, som trakk frem det gode samarbeidet både med kommunen og med utbygger Thon Eiendom.

Olav Thon ønsket Maxbo til Flå

Thon eiendom, som eier Bjørneparken Kjøpesenter i Flå, er byggherre og eier av Maxbo-bygget.

– Jeg har lenge hatt et ønske om et Maxbo-varehus på Flå. Det er viktig for både lokalbefolkning og hyttefolket, sa Olav Thon, som bestemte seg for å satse på bygda for ti år siden. – Det er viktig med gode og riktige aktører innen handel, sa Thon.

Norges minste kommune med Maxbo

Ordføreren fortalte at en god handelsstand er viktig for sysselsettingen i kommunen.

– Vi er glade for å ha fått en kjede som Maxbo til bygda. Flå går mot strømmen når vi opplever vekst i sysselsetting og handel, sa ordfører Tor Egil Buøen som fortalte at Flå har en egen enhet i kommunen som jobber med vekst. – Nå er Flå Norges minste kommune med Maxbo, sa ordføreren.

– Flå er en ja-kommune

Byggingen av Maxbo-varehuset i Flå har gått i rekordfart.

– Fra første spadetak til åpningen har det bare gått 30 uker. Og selve bygget ble reist på tre uker. Flå er en ja-kommune, som har fått til fantastisk mye de siste årene, sa Løvenskiold.

Fra før har Maxbo varehus i Gol, Hemsedal, Nesbyen og Geilo. Med det nye varehuset på Flå ønsker Maxbo å bli enda sterkere i kampen om kundene i Hallingdal.

Butikken og byggevarehallen er på 600 kvadratmeter. I tillegg kommer trelastlagrene utendørs, også under tak. Varehuset på Flå har 1.880 ulike vareartikler.

Powered by Labrador CMS