Espen Lie er leder av MENY-Lauget og kategorisjef for ferskvare i MENY.
Espen Lie er leder av MENY-Lauget og kategorisjef for ferskvare i MENY.

Ost reddet fra matsvinn ga pølsegull

I vinter sto Eiker Gårdsysteri i fare for å kaste 800 kg ost grunnet skjønnhetsfeil. MENY bestemte seg for å løse ysteriets matsvinnutfordring. En pølse ble utviklet i limited edition og vant gull i NM i kjøtt i klassen «Snadderpølse hot».

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS