Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Spar halverer prisen på brød en time før stengetid

Tilbudet gjelder alle dagsferske brød i alle butikker.

Publisert
Martin Munthe-Kaas

– Dette er gode nyheter både for våre kunder og for miljøet, forklarer markedssjef i Spar/Eurospar, Martin Munthe-Kaas i en pressemelding.

Gode resultater etter testing

Med ordningen håper Spar at enda flere brød kan bli til kveldsmat og frokost rundt om i de tusen hjem.

– Vi har testet ordningen i noen butikker og resultatene så langt er svært gode. Når vi nå lanserer tilbudet i samtlige butikker tror vi dette er noe kundene våre kommer til å benytte seg av, sier Munthe-Kaas.

Miljøbevisste kunder

Spar skriver i pressemeldingen at det aldri har vært viktigere å ta vare på miljøet og alle må bidra med det de kan. Kasting av mat er en av de aller største miljøutfordringene, og i 2015 viste tall fra ForMat-prosjektet at det kastes 355 000 tonn mat i Norge hvert år. Dette tallet må ned, og halv pris på brød en time før stengetid er ett av flere miljøtiltak i Spar.

– Dette er en vinn-vinn-situasjon. SPAR har miljøbevisste kunder og nå kan de spare miljøet, samtidig som de sparer penger, forteller Martin Munthe-Kaas.

De brødene som ikke blir solgt før stengetid vil gå direkte til grisefôr slik at man sikrer full ressursutnyttelse, skriver Spar i pressemeldingen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS