Christian Lindahl har begynt som driftssjef for Mat-Norge.
Christian Lindahl har begynt som driftssjef for Mat-Norge.

Han er Mat-Norges nye COO

Christian Lindahl (48) har fra nyttår trådt inn i stilling som COO i Mat-Norge.

Mat-Norge skriver at Christian Lindahl kommer fra forsikringsbransjen, hvor han har hatt ulike sentrale roller innenfor kundesenter, kompetanseutvikling, distribusjon og HR, hvor enkelte stillinger også har vært nordiske.

Han var også en pioner når det gjaldt etableringen av de første kundesentrene i forsikringsbransjen. Siste årene har han hatt et spesielt ansvar for utlandsforsikring innenfor fritidsboligmarkedet i If, stasjonert i Spania.

– Utrolig hyggelig at Christian har takket ja til stillingen, dette er en viktig rolle i Mat-Norge. Christian med sin unike erfaring og kompetanse på bl.a kunde, vil få hovedansvaret for kompetanse og læring, samt videre oppbygging av B2C-teamene i Norge og Spania sier Hans Olav Bakås, CEO i Mat-Norge.

Selv uttaler den nye COO'en:

– Årets julegave kom tidlig i år! Det blir veldig spennende å være med på reisen som Mat-Norge har startet. Så mye innovasjon, med så mye spennende som allerede er utprøvd og implementert, og så mye «på blokka» - alltid med utgangspunkt i kunden, utelukkende basert på tankegangen «hvordan gjør vi kundereisen bedre, enklere, raskere, grønnere og mer opplevelsesrik» tankegang.

Powered by Labrador CMS