Malvik Senter utenfor Trondheim har fått ny forvaltning.s
Malvik Senter utenfor Trondheim har fått ny forvaltning.s

Ny senterleder i Malvik

I går overtok Ann Kristin Oldervik som senterleder på Malvik Senter etter at Borg Forvaltning AS har overtatt forvaltningen.

Publisert

Ann Kristin Oldervik – som har sin utdanning fra BI og NTNU med Master i erfaringsbasert eiendomsforvaltning og -utvikling – er ansatt som teknisk forvalter hos Borg Forvaltning AS. Hun har lang erfaring innen forvaltning og drift av næringseiendom, både kontorbygg og kjøpesenter:

Ann Kristin Oldervik er ny senterleder på Malvik Senter.
Ann Kristin Oldervik er ny senterleder på Malvik Senter.

– Mine arbeidsområder har spent fra utleie og markedsføring til drift og forvaltning, samt ombyggings- og utviklingsprosjekter på eiendommene. Jeg har også vært gjesteskribent for fagbladet Eiendomsnytt i to år, og sentrenes kontaktperson overfor media, gårdeier og offentlige myndigheter, opplyser hun til Retailmagasinet.

– I jobben som senterleder har jeg hatt ansvaret for totalt fire kjøpesentre (Tiller Torget, Ivar Lykke vei 5 og Solsiden kjøpesenter i Trondheim samt Glasshuspassasjen i Bodø). Jobben innebar, som for senterledere flest, teamledelse/personalansvar, resultatansvar, ansvar for markedsføring, oppfølging og kontakt med alle ansatte i butikkene, deres kjeder og hovedkontor. Jeg har vært HMS- og internkontrollansvarlig og drevet med miljø-sertifiseringer. – Spesielle oppgaver utover de vanlige for enhver senterleder?

– Jeg var pådriver for å opprette Bodø Sentrumsforum etter Midtby-modellen fra Trondheim, da jeg jobbet som senterleder i Bodø.

Ann Kristin Oldervik er innehaver av sitt eget konsulentselskap, Oldervik Consulting, etablert i fjor.

Powered by Labrador CMS