Maanesten åpner flere butikker i Norge

Den danske smykkebedriften Maanesten satser for fullt i Norge og åpner tre nye butikker . De neste månedene åpnes det Maanesten-butikker i Bergen, Stavanger og Sandvika.

- Da vi til nå har opplevd stor suksess med vår Flagship Store i Prinsens gate og åpningen av vår nye butikk på Valkyrien i Oslo, og ikke minst i vår nettbutikk, tenker vi at det absolutt er marked for å tilby våre produkter bredere i Norge, sier Ida Jensen, Country Manager i Maanesten Norge.

Maanesten åpnet sin første butikk i Norge høsten 2018 i Prinsens gate, og har siden starten gjort det sterkt på det norske markedet. Nå ønsker de å fortsette veksten og tilby produktene sine bredere ut i Norge. De nye butikkene vil ligge i Kvadrat i Stavanger, Lagunen i Bergen og Sandvika storsenter.

Først ut i den storstilte satsingen var åpningen av Valkyrien i Oslo 23. april. Lagunen vil åpne i midten av mai om alt går etter planen. Deretter vil de andre komme etter i løpet av to måneder.

- Vi har store forventninger til å åpne opp nye butikker selv i en tid der andre lukker dørene, og håper og tror at vi vil få mange besøkende, sier Ida Jensen.

Powered by Labrador CMS