Med retailerfaring fra REMA 1000 og Power blir Trond Bentestuen nå sjef for Løvenskiold Handel.
Med retailerfaring fra REMA 1000 og Power blir Trond Bentestuen nå sjef for Løvenskiold Handel.

Bentestuen blir sjef for Løvenskiold Handel

Trond Bentestuen (52) – med fartstid fra REMA 1000, DNB og Power – er ansatt som administrerende direktør i Løvenskiold Handel AS.

Publisert

– Jeg ser frem til at Trond Bentestuen, som har lang erfaring fra ledende stillinger i varehandel og finans, skal bidra til videreutvikling av Løvenskiold Handel og Maxbo og styrke selskapets posisjon som en ledende aktør i byggevarebransjen, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold.

Bentestuen tiltrer stillingen senest 1. januar 2023.

I perioden 2018-2021 var Bentestuen administrerende direktør for REMA 1000 Norge med ansvar for 650 butikker med samlet omsetning på om lag NOK 52 milliarder.

Fra 2008 til 2018 var han ansatt i DNB hvor han var en del av konsernledelsen. Først som konserndirektør med ansvar for bankens markedsføring og kommunikasjon og e-Business (nettbank/mobilbank), deretter som konserndirektør for personmarkedet i banken hvor han var ansvarlig for omfattende omstillinger, digitalisering av tjenester og utvikling av «Vipps». I de siste to årene i DNB var Bentestuen konserndirektør og ansvarlig for formuesforvaltning, private banking og forsikring.

Fra 2002-2008 var han nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i Expert ASA (Power).

Det siste året har Bentestuen vært engasjert som rådgiver for større selskaper innenfor industri og finans.

Løvenskiold Handel AS som er et heleiet datterselskap av Løvenskiold-Vækerø AS, hadde i 2021 en samlet omsetning på NOK 5,3 milliarder. Selskapet betjener både forbrukere og profesjonelle kunder gjennom kjeden Maxbo som omfatter 65 varehus.

Powered by Labrador CMS