Med retailerfaring fra REMA 1000 og Power blir Trond Bentestuen nå sjef for Løvenskiold Handel.

Bentestuen blir sjef for Løvenskiold Handel

Trond Bentestuen (52) – med fartstid fra REMA 1000, DNB og Power – er ansatt som administrerende direktør i Løvenskiold Handel AS.

– Jeg ser frem til at Trond Bentestuen, som har lang erfaring fra ledende stillinger i varehandel og finans, skal bidra til videreutvikling av Løvenskiold Handel og Maxbo og styrke selskapets posisjon som en ledende aktør i byggevarebransjen, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold.

Bentestuen tiltrer stillingen senest 1. januar 2023.

I perioden 2018-2021 var Bentestuen administrerende direktør for REMA 1000 Norge med ansvar for 650 butikker med samlet omsetning på om lag NOK 52 milliarder.

Fra 2008 til 2018 var han ansatt i DNB hvor han var en del av konsernledelsen. Først som konserndirektør med ansvar for bankens markedsføring og kommunikasjon og e-Business (nettbank/mobilbank), deretter som konserndirektør for personmarkedet i banken hvor han var ansvarlig for omfattende omstillinger, digitalisering av tjenester og utvikling av «Vipps». I de siste to årene i DNB var Bentestuen konserndirektør og ansvarlig for formuesforvaltning, private banking og forsikring.

Fra 2002-2008 var han nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i Expert ASA (Power).

Det siste året har Bentestuen vært engasjert som rådgiver for større selskaper innenfor industri og finans.

Løvenskiold Handel AS som er et heleiet datterselskap av Løvenskiold-Vækerø AS, hadde i 2021 en samlet omsetning på NOK 5,3 milliarder. Selskapet betjener både forbrukere og profesjonelle kunder gjennom kjeden Maxbo som omfatter 65 varehus.

Powered by Labrador CMS