Har samarbeidet med Aditro Logistics siden 2013.

Avtale som logistikkpartner

Aditro Logistics har nylig signert en 5-årsavtale med Mercante AS som er et heleid datterselskap av Enklere Liv-konsernet.

Publisert

Aditro Logistics er en av de største 3pl-aktørene i Norden, med over 200.000 kvm egne logistikksentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innenfor detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, media og netthandel.

Aditro Logistics er i Norge lokalisert med et større logistikksenter ved E18 på Kopstad i Vestfold.

Raskt voksende

Mercante er et raskt voksende distribusjons- og grossistselskap med høyt driv som henvender seg til et stort antall ulike B2B-kunder i detaljhandelsbransjen. Mercante har et bredt produktsortiment og representerer et stort antall internasjonale varemerker. Salg skjer i første omgang i grossistleddet, men en stor del kommer også fra nettsalg/postordre.

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 med en visjon om produkter som skulle gi en enklere hverdag og fremragende kundeservice. I 2010 ble Enklere Liv kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv, i 2012 vant de «Årets butikkjede», samt «Årets nettbutikk» i 2014.

Samarbeid siden 2013

Samarbeidet omfatter hele logistikkjeden og innebærer at Aditro Logistics håndterer den totale vareflyten for Enklere Livs 63 butikker, B2B-kunder, samt deres netthandelskunder fra sitt logistikksenter på Kopstad i Vestfold.

– Vi er veldig stolte og glade for å innlede dette nye samarbeidet med Enklere Liv og Mercante. Vi ser frem til å fortsatt utvikle logistikkprosessene sammen, sier Rune Edvåg, daglig leder ved Aditro Logistics på Kopstad.

– Vi har samarbeidet med Enklere Liv siden 2013 i form av å ha levert bemanningsløsninger til deres eget lager og deres outsourcing av logistikk funksjonen til oss viser konkret vår vilje og ønske om å utvikles med våre kunder og at vår spesialisering innenfor logistikkområdet er fremgangsrik, avslutter Rune Edvåg.

Vil profesjonalisere

– Vi ser fram til samarbeidet med Aditro Logistics, som vi anser som en meget profesjonell og god 3pl-aktør. I samarbeid med Aditro vil vi profesjonalisere og utvikle våre logistikktjenester ytterligere for fremtiden til det beste for våre kunder og butikker, sier Roar Arnstad, konsernsjef Enklere Liv Holding AS (eier av Mercante AS og Enklere Liv AS).

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS