Jollyroom leier nesten 19 500 kvadratmeter i nybygde Park Göteborg II.

Jollyroom ekspanderer

Jollyroom har nå tegnet en ny leieavtale på 19 500 kvm med eiendomsfirmaet Prologis. Lokalene er plassert med nær tilgang til Jollyrooms tidligere logistikkanlegg, i området Göteborgs havn.

Publisert

E-handelsforetaket Jollyroom, som er Nordens største og raskest voksende barn- og babybutikk på nett, har igjen vokst seg ut av lagerlokalene sine, og har nå skrevet under på en ny leieavtale for to moderne logistikkanlegg i den nybygde Park Göteborg II. Totalt omfatter avtalen nesten 19 500 kvadratmeter, og er strategisk plassert i nærheten av Göteborgs havn og Landvetters flyplass, slik at man på en rask og effektiv måte skal kunne nå destinasjoner i hele Norden.

Investerer kontinuerlig

– Vi har hittil i år fortsatt med å ha en sterk tilvekst, og vi investerer kontinuerlig i nye lokaler og systemer, for å kunne håndtere større volumer og den logistiske utfordringen en såpass kraftig vekst medfører, sier Ole Sauar, adm.dir. og majoritetseier av Jollyroom, og fortsetter:
– I og med den nye avtalen med Prologis, har vi bare i løpet av 2018 økt vårt totale lagerområde fra 35 000 kvm, til 85 000 kvm. Lokalene er plassert i nær tilknytning til to av våre andre lagre i området Göteborgs havn, og er et steg i sentraliseringsprosessen av hele logistikkvirksomheten. Sentraliseringen kommer til å bli en viktig del for å kunne fortsette å effektivisere logistikkflyten vår, og for å kunne møte kundenes krav på raske leveranser på samtlige markeder.

Prologis ny samarbeidspartner

Bak den moderne bygningen, står Prologis, som er verdensledende innen logistikkeiendom, og som fokuserer på markeder med høye etableringshindringer og høy tilvekst.

– Vi er glade for å kunne ønske Jollyroom velkommen som ny kunde, og samtidig hjelpe dem i deres ekspansjon internasjonalt. Prologis er et globalt selskap, som er noe så unikt som en one-stop-shop for logistikklokaler i Europa og videre ut i verden, forteller Johan Nihlmark.

(Pressemelding)

Om Jollyroom

Ole Sauar, adm.dir. og grunnlegger, som kontrollerer selskapet med en eierandel på 62,5 %. Egmont kom inn som deleier for noen år siden og eier 37,5 %.

Jollyroom Group AB er i dag et ledende selskap innen netthandel med barne- og babyprodukter i Norden. Med et sortiment på 40 000 artikler tilbyr de alle produkter barnefamilien trenger. Målet er å nå kunden allerede når kvinnen er gravid, og være en «one-stop-shop» for produkter til barna slutter å leke i alderen 10-12 år.

Virksomheten, med 65 000 kvm lager og kontor, ligger på Hisingen utenfor Göteborg. Den totale omsetningen i 2017 ble 1011 MSEK, og selskapet vokser med lønnsomhet. I 2018 har virksomheten fortsatt tilveksten, og man regner med å passere 2 milliarder i 2019.

Ole Sauar (bildet) er 40 år og har 22 års erfaring innen netthandel. Sauar etablerte en av Norges første nettbutikker, Viking Computer, i Arendal i 1996. Selskapet ble slått sammen med Komplett i Sandefjord i 1999. Etter en periode som leder for Kompletts fysiske butikker i Norge, tok Sauar ansvaret for oppbyggingen av Komplett i Sverige og Danmark fra år 2000 til 2009. I 2010 ble Jollyroom Group startet i Göteborg. Canica (Stein Erik Hagen med familie) kjøpte ut samtlige aksjonærer i Komplett i 2011. 

Powered by Labrador CMS