Gjentar messesuksess

Torsdag 19. januar 2017 arrangerer Lexit Group sin årlige minimesse i Posthallen i Oslo.

Publisert

Med over 100 besøkende i 2016 ble arrangementet en stor suksess. – Alle forhåndsindikasjoner tyder på et høyere besøkstall denne gang. Derfor tar vi nå i bruk hele Posthallen med flere stands og sitteplasser for å ivareta deltakernes behov på en god måte, sier daglig leder Lasse Eriksen i Lexit Group. Han kan fortelle at selskapet nå går bredt ut i sosiale medier og fagtidsskrifter for å gjøre bransjen oppmerksom på minimessen som går av stabelen 19. januar. – Vårt salgsapparat er i full gang med å invitere eksisterende og nye kunder til arrangementet.

På minimessen vil Lexit Group presentere flere nyheter innen lager, logistikk, POS/retail, field service, kommunal og helsesektor, industri, merking og etiketter. – Her får deltakerne en oppdatering på hva som har skjedd siden forrige messe, sier Eriksen. Han er glad for alle positive tilbakemeldinger fra deltakere. – Konseptet med å gi dem detaljert informasjon om våre hardwareprodukter og softwareløsninger i eget messekonsept, falt i smak.

Lexit Group kommer til å vise nye produkter og løsninger fra forskjellige leverandører og markedssegmenter. – I tillegg vil vi ta for oss nye softwareløsninger som Lex Talk – et skybasert system – for bl.a. varemottak og ordreplukk, som har slått godt an blant kunder som har tatt det i bruk, sier Eriksen.

– Minimessen gir oss mulighet til å etablere god dialog med kunder og blinke ut prosjekter som er på beddingen i 2017, sier Eriksen. – Vi har fått en rekke prosjekter på minimessen som har ført til konkrete oppdrag. Derfor kommer vi til å videreføre dette konseptet også i fremtiden.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS