Netthandelsprisen er delt ut 14 ganger tidligere. Her er fjorårets vinnere.
Netthandelsprisen er delt ut 14 ganger tidligere. Her er fjorårets vinnere.

Her er finalistene til Netthandelsprisene 2020

For 15. år på rad kårer Posten og Bring Norges beste nettbutikker. Nå er 2020-finalistene klare.

Publisert

I år kåres «Årets nettbutikk» i to klasser: Nettbutikker med omsetning over og under 50 millioner. Nettbutikker som forstår målgruppen sin har utmerket seg i år. De forenkler kjøpsreisen og gir kundene det lille ekstra som gjør at man får lyst til å handle der igjen.

Juryen

  • Kristin Dahl Hoffmann -direktør Marketing E-handel og Logistikk, Posten Norge
  • Jens Koldenhof Rygg - Commercial Lead Norway, Klarna
  • Ingvild Moen -Digital Advisor Social Media, Resonate AS
  • Marte Klouman - Founder and Chief Enthusiastic Nerd, Netthandelskolen
  • Torkel Johannessen - CEO , Convert Group AS
  • Vikki Nathalie Walle-Hansen - Manager Bekk
  • Martin Schütt - Co-founder and Managing Partner, Askeladden & Co

– På grunn av situasjonen med coronaviruset og avlysningen av LOAD.20 vil ikke prisene bli delt ut 24.mars som planlagt. Kåringen av årets nettbutikker vil bli markert og vinnerne feiret, men det skal ikke gjøres før det kan gjennomføres under trygge forhold, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann.

Når og hvordan vil vi komme tilbake med senere.

Finalistene

Kolonial, Get Inspired og Bli Vakker er finalister til å bli «Årets nettbutikk» over 50 millioner, mens Mester Grønn og Linda Johansen kjemper mot Hatstore om å bli «Årets Nettbutikk» under 50 millioner.

Prisene kåres av en uavhengig jury, bestående av kvinner og menn med kompetanse fra ulike deler av netthandelssfæren. - Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Ca 1200 nettbutikker har vært med i prosessen. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av ca 200 nettbutikker, og har prøvekjøpt og returnert hos 12 nettbutikker. Vi har hatt mange gode diskusjoner før vi konkluderte hvem som er årets seks finalister, sier Kristin Dahl Hoffmann.

Finalistene i hver av kategoriene inviteres til en finalerunde hos Bring, for å overbevise juryen om at akkurat de er verdige vinnere.

-Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og lærdom. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som f.eks. gode produktbeskrivelser og bilder, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en forståelse for kundebehov og en lidenskap som skinner gjennom, sier Kristin Dahl Hoffmann.

Powered by Labrador CMS