Ny logistikkdirektør i Lindex

Johan Engen er rekruttert som ny logistikkdirektør og medlem av konsernledelsen i Lindex.

Publisert

Engen har erfaring og bred kompetanse innen logistikk og forsyningskjede. Han tiltrer sin nye stilling i Lindex i august.

Johan Engen er en dreven og engasjert leder med lang og bred erfaring innen logistikk. Blant annet har han hatt ledende stillinger hos DHL Supply Chain som forretningsutviklingsleder for detaljhandel i de nordiske landene og ansvarlig for den svenske virksomheten innen fashion-logistikk. Senest kommer han fra rollen som logistikkleder i KappAhl.

Verdifull tilvekst

– Jeg er svært glad for å kunne presentere Johan Engen som ny logistikkleder og ønsker ham hjertelig velkommen til Lindex. Effektiv logistikk er avgjørende for fortsatt lønnsomhet og bærekraftig vekst. Johan, med solid kompetanse og bakgrunn, vil være en svært verdifull tilvekst til vår virksomhet og hvil få en sentral rolle i Lindex’ videre forretningsutvikling, sier Susanne Ehnbåge, adm.dir. i Lindex.

Spennende oppgave

– Det er en meget spennende oppgave, og jeg gleder meg til å bli kjent med Lindex og deres kunder. For meg handler vellykket logistikk om å levere god kundeverdi gjennom høy leveranseservice og produkttilgjengelighet, hvor hastighet og effektivitet står i sentrum. Lindex vokser med nye kanaler og samarbeidspartnere, og det blir kult å være med å drive den interessante utviklingen, sier Johan Engen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS