Caroline Öhgren (Foto: Lindex)

Hun er den nye salgsdirektøren i Lindex

Caroline Öhgren er ansatt som salgsdirektør for Lindex, og blir dermed nytt medlem av konsernledelsen.

Publisert

Caroline, som i dag er landssjef i Lindex, har solid kompetanse og erfaring innen motebransjen og drive vellykket salg på internasjonalt nivå.

Hun tiltrer stillingen som salgsdirektør 1. april, vil inngå i Lindex’ ledelse og være ansvarlig for utvikling og optimalisering av moteselskapets salg og lønnsomhet i alle markeder og salgskanaler.

Pasjon for kunder

– Vi vokser med nye kanaler og samarbeidspartnere, og jeg er veldig glad for å kunne presentere Caroline som salgsdirektør for Lindex. Carolines pasjon for kunder, salg og mote samt drivkraft for å oppnå resultatforbedringer og identifisere nye muligheter, blir svært verdifulle egenskaper i vår videre vekstreise, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Lindex.

Caroline startet sin karriere hos Lindex i et av moteforetakets butikker i 1994. Gjennom årene har hun jobbet i flere av Lindex markeder som butikkleder, prosjektleder, regionansvarlig og sist som landleder for Lindex virksomhet i Sentral-Europa.

Stolt og glad

– Jeg er veldig stolt og glad for tilliten jeg er vist. Lindex og detaljhandel står foran en spennende fremtid, og jeg gleder meg til, sammen med Lindex’ fantastiske salgsorganisasjon, å drive og fortsette å utvikle kundemøtet i alle Lindex salgskanaler, sier Caroline Öhgren.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS