Annika Elfström (Foto: Lindex)
Annika Elfström (Foto: Lindex)

Annika Elfström ny IT-direktør i Lindex

Annika Elfström blir ny CIO (Chief Information Officer) i Lindex og vil inngå i konsernledelsen.

Publisert

Elfström kommer fra rollen som ansvarlig for digital transformasjon i Stena Rederi AB, og tiltrer sin nye stilling 1. juni. Hun er en erfaren, driftig og engasjert leder med bred og lang erfaring på IT-feltet. Hun har hatt flere ledende stillinger innen teknologiutvikling og innovasjon i Stena-konsernet siden 2002.

– Vi er veldig glad for å kunne ønske Annika Elfström velkommen til Lindex. Annika har solid kunnskaper i digital transformasjon og IT, samt en innovativ tilnærming med fokus på forretningsnytte av transformasjon. Med Annika i konsernledelsen vil vi kunne skape enda bedre forutsetninger for Lindex fremover, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Lindex.

– Jeg har store forventninger og ser fram til å begynne i Lindex og bidra med min erfaring. Lindex er et spennende varemerke med store ambisjoner og en interessant utvikling. Sammen med alle mine nye kolleger vil vi fortsette å drive og utvikle IT-driften i Lindex og levere effektive løsninger både internt og for Lindex’ kunder, sier Annika Elfström.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS