Marte Glenday Iversen (t.h.), her sammen med sin svenske kollega Pål Kårfalk (t.v.). De flankerer Lifes adm.dir. Gunnel Åkerman. (Foto: Life)
Marte Glenday Iversen (t.h.), her sammen med sin svenske kollega Pål Kårfalk (t.v.). De flankerer Lifes adm.dir. Gunnel Åkerman. (Foto: Life)

Lifes nye norgessjef

Marte Glenday Iversen tar over som norgessjef i helsekostjeden Life i april.

Publisert

Den nye norsgessjefen har 20 års erfaring i retai, og kommer fra tilsvarende rolle i Glitter Norge.

20 år i retail

– Jeg ser frem til å jobbe med Life som har en sterk posisjon i en bransje som virkelig er i tiden. Det finnes stort potensial i å utvikle og styrke merkevaren enda mer. Etter nærmere 20 år i retail, har jeg jobbet i hele kjeden. Alt i fra kassen til innkjøp, hvilket jeg ser som en stor fordel i min rolle som landssjef for Life Norge, sier Marte Glenday Iversen i en pressemelding.

Kjede på offensiven

Life feirer 25 år med nok en landssjef: Pål Kårfalk går inn i samme rolle hos ‘söa bror’. Kjeden er skikkelig på offensiven i jubileumsåret: I fjor økte netthandelen med 60 prosent i Sverige, Norge og Finland. – At vi i likhet med fysiske butikker har økt salget online viser et enormt potensial i både merkevaren Life og markedet for helse, sier Gunnel Åkerman, daglig leder i Life, i samme pressemelding.

Fakta om den nye Life-sjefen

Marte Glenday Iversen

Alder: 38

Familie: Gift, to barn

Yrkespraksis: Sist som landssjef i Glitter Norge, før det i samme rolle hos Polarn O. Pyret Norge

Styrke som leder: ”Tydelig, målrettet og dyktig med mine medarbeidere; flink til å løfte fram de gode egenskapene.” 

Powered by Labrador CMS