Lekia er for lengst på plass på Storo Storsenter. (Foto: Lekia Storo)

Lekia ekspanderer i Oslo-området

Lekia satser stort i Oslo-området med 3 nye leketøysbutikker. I løpet av våren åpner Lekia på Triaden kjøpesenter i Lørenskog og vi har allerede åpnet på Oslo City og Byporten i Oslo.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. – Vi er veldig fornøyd med disse tre etableringene som kompletterer våre eksisterende butikker i Oslo-området. I dag finnes Lekia på Storo, Linderud, Lambertseter, Strømmen, Metro Lørenskog, Kløfta, Jessheim, Lysaker og i Asker.

God start

Salget i Lekias butikker har startet godt og med de nye butikkene vil vi ta ytterligere markedsandeler. Lekia tror på den fysiske butikken som en viktig del av vår omnikanalsatsing og vi ser for oss at vi skal åpne mange butikker på gode handelssteder i Norge, sier Lekias kjedeansvarlige Espen Sandberg.

– Erik Fjeld-Hansen som driver Lekia på CC-Vest på Lysaker har lenge ønsket seg å etablere butikker i Oslo sentrum og når lokalene på Oslo City og Byporten ble tilgjengelige var han raske på avtrekkeren. Oslo City og Byporten er begge fantastiske kjøpesentre og nå arbeider vi hardt med å fylle butikkene med våre flotte leker og trendvarer for små og store barn så raskt vi kan sier Erik Fjeld-Hansen. Arbeidet med profilering for å bygge en skikkelig bra leketøysbutikk er i gang og vi har allerede dyktig personale på plass.

1. januar fikk Lekia-kjeden, som har sin opprinnelse i Sverige, ny toppsjef da Baldvin Georgsson (t.h.) tok over etter Thomas Axell, som hadde sittet i sjefsstolen siden starten i 2009. (Foto: Lekia)

6. Lekia-butikk

– Butikken på Triaden Lørenskog planlegges åpnet tidlig april og eier Tommy Hammerstad er kjempefornøyd etter å ha sikret seg denne plasseringen. Triaden som er et godt kjøpesenter og har store utviklingsplaner trenger en lekebutikk sier Tommy, som nå er opptatt av å bygge om lokalet. Med Lekia i ryggen ser vi positivt på fremtiden i leketøysmarkedet sier Tommy Hammerstad, som allerede har fem andre Lekia-butikker.

Nordens største

Lekia er Nordens største leketøyskjede med 140 butikker i Sverige og Norge samt en omfattende importør av både leketøy og babyprodukter. Lekia-butikkene kan se forskjellige ut inni, men alle har samme grunnsortiment og kundepolicy.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS