Illutrasjon: Lekia

Åpner tre butikker i Bergen

Nå kommer Lekia også til Bergensområdet, med hele tre butikker: på Lagunen storsenter og Vestkanten senter samt Horisont kjøpesenter i Åsane.

Publisert

– Vi har lenge ønsket oss å få med disse gode butikkene i vår kjede, opplyser Lekias kjedeansvarlige Espen Sandberg i en pressemelding.

Starter planleggingen

– Vi starter allerede nå planleggingen for hvordan kunder i Bergensområdet skal oppleve at Lekia kommer til byen. Vi vil ha tidenes råeste markedsplan for å promotere de kuleste lekebutikkene i byen som skal ha fantastiske aktiviteter på senterne. Lekia tror på den fysiske butikken som en viktig del av vår omnikanalsatsing og vi ser for oss at vi skal åpne mange butikker på gode handelssteder i Norge, sier Espen Sandberg.

– Vårt volum gir oss førstevalget til eksklusive artikler og vi har en stor portefølje med egne merkevarer. Og i år vil vi øke med nye kategorier som vi tror vil falle i smak.

Bytter kjedetilhørighet

John Ripman, som eier butikkene i Bergen, har mange års fartstid i leketøybransjen. Tidligere drev han Brio-butikk og senere i Nordic Toy Team-kjeden Kozmos, der han også var med i kjedens styre.

– Jeg har lenge tenkt på å bytte kjedetilhørighet og for meg er det viktig å tilhøre den største faghandelskjeden i Norden. Jeg har satt meg veldig godt inn i hvordan Lekiakjeden arbeider for å øke trafikken til butikkene og for å skape etterspørsel etter produktene. Planleggingen av omprofileringen og ombyggingen for å bygge gode leketøysbutikker med opplevelser for hele familien er i gang nå og vi gleder oss, dette blir bra, sier Ripman.

I ny drakt midtsommers

Butikkene omprofileres i løpet av sommeren, og vil fremstå i ny drakt midtsommers – Vi ser frem til å finne et bra sortiment sammen med Lekia for å presentere de beste lekene til barn i Bergen, og vi gleder oss til å vise dem frem når vi ønsker velkommen i juli, sier han.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS