Gründerne August Flatby (t.v.) og Kris Riise demonstrerer hvor enkelt det er å låse opp døren med Unloc. (Foto: Mats Taugard Bakken)
Gründerne August Flatby (t.v.) og Kris Riise demonstrerer hvor enkelt det er å låse opp døren med Unloc. (Foto: Mats Taugard Bakken)

Unloc og Låssenteret inngår samarbeid

Unloc har utviklet en løsning som lar kunden bruke mobiltelefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler like enkelt som det er å sende en tekstmelding. Nå inngår de et nasjonalt samarbeid med Låssenteret, en landsdekkende installatør av adgangs- og sikkerhetssystemer, lås og beslag. Samarbeidet omhandler både privat- og bedriftsmarkedet.

Publisert

Digitalisering av nøkler er uunngåelig og Unloc møter stor interesse i markedet. For å lykkes er det likevel avgjørende for Unloc å tilknytte seg de dyktigste samarbeidspartnerne, skriver selskapet i en pressemelding. Låssenteret AS vil derfor fungere både som en installatør av nye digitale låser og som distributør av Unlocs løsning til nye prosjekter.

Fører til flere oppdrag

For Låssenteret AS er avtalen tilsvarende viktig da den fører til flere oppdrag samtidig som de kan tilby en ny, unik og verdiøkende tjeneste som blir etterspurt av kundene i større og større grad. I tillegg er Låssenteret AS opptatt av å synliggjøre at de kontinuerlig følger med på hva som skjer i markedet når det gjelder nye verdiskapende digitale løsninger.

Får verdiøkning

Salgssjef i Unloc AS, Terje Skog Jenssen, uttaler følgende i forbindelse med avtalen: – Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele en digital nøkkel med familiemedlemmer, vaskehjelpen og budbilsjåføren, like enkelt som å sende en tekstmelding. Unloc er derfor veldig fornøyd med å ha inngått en strategisk viktig samarbeidsavtale med en landsdekkende installatør som Låssenteret som kan hjelpe oss med akkurat dette. Avtalen gir Unloc en fundamental “stepping stone” for økt utbredelse av elektroniske låser som kan låses opp med mobiltelefon. Samtidig får Låssenteret en etterlengtet spennende verdiøkende løsning inn i sitt tjenestesortiment, avslutter Skog Jenssen.

(Pressemelding)

Om Låssenteret AS

Låssenteret er Norges eldste og største privateide lås- og sikkerhetssenter med 145 ansatte og en omsetning på over 200 mill. i 2018. Låssenteret eies av Ståle Raa og ansatte. Selskapet er i sterk vekst og skal være et ledende sikkerhetssenter, en attraktiv arbeidsgiver og en foretrukken leverandør med erfarne høyt kvalifiserte fagfolk, kvalitetsprodukter og fokus på høy kundetilfredshet. Som autorisert TrioVing sikkerhetssenter tilbyr vi konsulentbistand, levering og montering av komplette løsninger til privat- og bedriftsmarkedet og offentlige instanser.
De er medlem i Foreningen Norske Låsesmeder og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev.
Låssenteret har avdelinger i Bergen, Oslo, Kongsberg, Fredrikstad, Halden, Arendal, Stavanger, Volda, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Kristiansund og Trondheim.

 

Om Unloc

Unloc AS er en startup som har tatt de beste elementene fra techindustrien og designet selskapet for kreativitet og menneskelig interaksjon. All utvikling og innovasjon gjøres fra kontorene i Oslo hvor det eksperimenteres for å lære, og benytte teknologi som oksygen for å dyrke nye idéer. Selskapet bruker denne praksisen i nøkkelindustrien - et marked bestående av mange selskaper med veldig tradisjonell tankegang rundt nøkkelhåndtering. Dette gir Unloc et veldig sterkt konkurransefortrinn. Gründerne mener Unloc AS er det eneste selskapet i verden med evne til å revolusjonere hvordan nøkler brukes og deles, ved å bygge et nytt økosystem. – Vi grep en idé som vi dedikerer oss selv til. Vi kommer ikke til å kaste bort muligheten, uttrykker gründer og daglig leder, Kris Riise.

(Pressemelding)

 

Powered by Labrador CMS