Den første sendingen fra lageret i Brunna klargjøres. (Foto: Zalando)
Den første sendingen fra lageret i Brunna klargjøres. (Foto: Zalando)

Zalando halverer leveringstiden i Norden

Åpner sitt første nordiske lager i dag.

Publisert

I dag sender Zalando ut den første pakken fra det nye lageret i Brunna i Sverige.

Bedre service og raskere levering

Lageret, som ligger like utenfor Stockholm, er det første i Norden og skal gjøre det enklere for Zalando å betjene sine nordiske kunder.

– Vi utvikler stadig logistikknettverket vårt, og streber etter å være godt posisjonert internasjonalt for å ha gode tilbud lokalt, sier Kenneth Melchior, leder for den nordiske avdelingen i Zalando, i en pressemelding.

– Det nye lageret vil sikre at Zalandos sterke og voksende kundebase i Norden får bedre service og mottar bestillinger raskere. De første pakkene vil bli sendt i dag, og lageret skal være i full drift i 2018, sier han.

Halvert leveringstid

Det satellittstyrte lageret vil dessuten sørge for mer effektivitet, slik at bestillinger til alle nordiske hovedsteder kan leveres neste dag og til og med samme dag i Stockholm, skriver Zalando i meldingen

Zalando skriver videre at lageret i Brunna er ideelt strategisk på grunn av beliggenheten; Nærheten til Stockholm kombinert med god infrastruktur gjør det mulig å halvere leveringstiden. Til Danmark og Sverige vil den gjennomsnittlige leveringstiden reduseres fra dagens 2-5 til 1-2 dager. Finland og Norge kan forvente en reduksjon til 1-3 dager leveringstid i stedet for dagens 3-7, ifølge Zalando.

Senteret drives av den lokale samarbeidspartneren Ingram Micro.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS