Den første sendingen fra lageret i Brunna klargjøres. (Foto: Zalando)
Den første sendingen fra lageret i Brunna klargjøres. (Foto: Zalando)

Zalando halverer leveringstiden i Norden

Åpner sitt første nordiske lager i dag.

Publisert

I dag sender Zalando ut den første pakken fra det nye lageret i Brunna i Sverige.

Bedre service og raskere levering

Lageret, som ligger like utenfor Stockholm, er det første i Norden og skal gjøre det enklere for Zalando å betjene sine nordiske kunder.

– Vi utvikler stadig logistikknettverket vårt, og streber etter å være godt posisjonert internasjonalt for å ha gode tilbud lokalt, sier Kenneth Melchior, leder for den nordiske avdelingen i Zalando, i en pressemelding.

– Det nye lageret vil sikre at Zalandos sterke og voksende kundebase i Norden får bedre service og mottar bestillinger raskere. De første pakkene vil bli sendt i dag, og lageret skal være i full drift i 2018, sier han.

Halvert leveringstid

Det satellittstyrte lageret vil dessuten sørge for mer effektivitet, slik at bestillinger til alle nordiske hovedsteder kan leveres neste dag og til og med samme dag i Stockholm, skriver Zalando i meldingen

Zalando skriver videre at lageret i Brunna er ideelt strategisk på grunn av beliggenheten; Nærheten til Stockholm kombinert med god infrastruktur gjør det mulig å halvere leveringstiden. Til Danmark og Sverige vil den gjennomsnittlige leveringstiden reduseres fra dagens 2-5 til 1-2 dager. Finland og Norge kan forvente en reduksjon til 1-3 dager leveringstid i stedet for dagens 3-7, ifølge Zalando.

Senteret drives av den lokale samarbeidspartneren Ingram Micro.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS