Securitas, også i Buskerud, ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser.
Securitas, også i Buskerud, ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser.

Nominert til ‘Årets lærebedrift’

Sammen med to andre sterke kandidater er Securitas nominert til prisen for årets lærebedrift i Buskerud.

Publisert

– Vi skal kåre Årets lærebedrift i Buskerud, og har nominert tre bedrifter som alle har gjort seg fortjent til prisen. Alle de nominerte har tett samarbeid med både kommuner og fylkeskommunen om utdanning av ungdom, sier Olav Horne, leder fagopplæringsavdelingen i Buskerud Fylkeskommune.
Prisen deles ut til en selvstendig lærebedrift eller en medlemsbedrift i et opplæringskontor som har utmerket seg i arbeidet med å utdanne lærlinger eller lærekandidater. De øvrige nominerte er Eiker Vekst og Elektroservice Hallingdal Installasjon AS.

‘Et helhetlig ansvar’

– Som Norges største sikkerhetsbedrift tar vi et helhetlig ansvar for å sikre kunder og deres verdier. Vi ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser, sier fagopplæringsleder i Securitas, Tom Andersen.
Securitas er godkjent lærebedrift for sikkerhetsfaget, kontor- og administrasjonsfaget og Dataelektronikerfaget og har i dag over 100 lærlinger over hele landet.
– Vår satsing på lærlinger er forankret i hele organisasjonen og er et viktig ledd i arbeidet med kunnskap og kvalitet. Det er veldig hyggelig at dette arbeidet blir lagt merke til, avslutter Andersen.
Utdeling av prisen vil skje 20. februar.
(Pressemelding)

Om å være lærebedrift

  • Lærebedriften bidrar til å sikre bransjens framtid ved å utdanne fagarbeidere
  • Bedriften gir opplæring til lærlingen/lærekandidaten som igjen bidrar til verdiskapning i virksomheten
  • Bedriften velger selv om de vil ansette lærlingen/lærekandidaten etter endt læretid
  • Bedriften mottar tilskudd fra fylkeskommunen til opplæring av lærlingen/lærekandidaten
  • En lærebedrift må gi opplæring som er fastsatt i læreplanen for faget. Bedriften må ha en faglig kvalifisert person (faglig leder) som er ansvarlig for opplæringen
Powered by Labrador CMS