Sterk kundevekst ga økte inntekter

Årets tredje kvartal ser bra ut for Zalando.

Publisert

Zalandos rapport for tredje kvartal 2017 viser at inntektene økte med 28,7 prosent fra samme periode i fjor, til 1 074,7 millioner euro. Økningen kommer av at stadig flere handler på Zalando; selskapet opplever en kvartalsvis økning på én million kunder, og er nå oppe i 22,2 millioner aktive kunder. Det skriver Zalando i en pressemelding.

Kenneth Melchior. (Foto: Zalando)
Kenneth Melchior. (Foto: Zalando)

– Zalando holder farten oppe gjennom tredje kvartal 2017, og jeg er glad for å kunngjøre at vi opprettholder vårt ambisiøse mål om en årlig vekst på 20-25%. Vi fortsetter å være markedsledende i Norden, og gleder oss til ytterligere å øke aktiviteten ved vårt lokale lager i Brunna utenfor Stockholm, sier Kenneth Melchior, Norden-sjef i Zalando.

De første pakkene fra lageret i Brunna ble sendt ut 16. oktober.

– Dette er neste steg i hvordan vi vil forbedre kundeopplevelsen for vår stadig økende nordiske kundebase, sier Melchior.

Her finner du Zalandos kvartalsrapport

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS