Er blitt tilbudsjegere

En app som gjør det mulig å finne tilbud i nærheten er blitt en av Norges mest populære shopping apps for øyeblikket.

Publisert

Er du en av dem som alltid jakter etter de laveste prisene? Da er du ikke alene. Nå har tusenvis av nordmenn valgt å laste ned tilbudsappen, ShopGun. Appen er med dette en av Norges mest populære shopping-apper på iOS.

Tradisjonelt har Norge i europeisk sammenheng vært et land med få «tilbudsjegere» sammenlignet med for eksempel våre danske naboer.

10.000 butikker har ShopGun-appen samlet tilbud fra. Appen er gratis og lar brukeren lese kundeaviser fra både dagligvare, interiør og elektronikk. I appen kan man også søke etter konkrete varer for å se om de er på tilbud. Kristine Masdal Aadne fra ShopGun forteller at vi oftest søker etter tilbud på Cola.

– Vi søker oftest etter tilbud på Cola. Deretter søker vi etter tilbud på iPhone, melk, kjøttdeig, brus og pizza, sier Aadne.

Hun forteller at man i løpet av de siste årene har sett at dagligvarekjedene har tilspisset seg med flere tilbud. Hun mener dette er noe av grunnen til at flere ønsker å undersøke hvilke butikker som har tilbud på hva.

– I media har det den siste tiden vært mye fokus på hvordan man skal disponere pengene sine på best mulig måte. Luksusfellen er et program som virkelig har satt dette på dagsorden. Min opplevelse er at det å være flink med personlig økonomi er litt trendy. Det er kanskje derfor flere ønsker å benytte seg av butikkenes gode tilbud, sier Aadne.

De 10 mest søkte dagligvarer:

1. Cola

2. Melk

3. Kjøttdeig

4. Brus

5. Pizza

6. Ost

7. Pepsi

8. Sjokolade

9. Smågodt

10. Kylling

Generelt:

1. Cola

2. iPhone

3.i Phone 6

4. Melk

5. TV

6. Kjøttdeig

7. Brus

8. Sykkel

9. Sko

10. Pizza

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS