Illustrasjonsfoto: yayimages.com
Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Leketøykjede kjøpt av konkurrent

Ringo overtar Kozmos-kjeden.

Publisert

Leketøykjeden Kozmos er tidligere kjent som Brio, og det er administrasjonsselskapet til denne kjeden, Lekehuset Partner, som er kjøpt av konkurrenten Ringo, mens selve butikkene er eid lokalt. Det skriver Finansavisen.

Nordic Toy Team er navnet på det nye selskapet som skal fungere som grossist og administrasjonsselskap for leketøykjedene Kozmos og Ringo i Norge samt LekEkstra i Sverige. Selskapet er eid av de rundt 220 butikkene. Butikkene fortsetter som lokalt eide selvstendige virksomheter, men samarbeider om innkjøp og markedsføring gjennom Nordic Toy Team, skriver avisa.

– Butikkene våre sliter, vi har sterk konkurranse fra nettet, fra kostnadseffektive konkurrenter. Fremover må vi jakte marginer og kostnader. Det er et race der ute, men håpet er at fusjonen vil gjøre butikkene mer konkurransedyktige, sier Gro Svendsen, administrerende direktør for Nordic Toy Team, til Finansavisen.

(Kilde: Finansavisen)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS