NY KONSERNSJEF: Komplett ansetter Lars Olav Olaussen (40) som ny konsernsjef. Foto: Komplett

Komplett henter toppleder fra Orkla

Komplett ansetter Lars Olav Olaussen (40) som ny konsernsjef. Han kommer fra stillingen som senior vice president for forretningsutvikling og salg i Orkla.

Publisert

Nåværende konsernsjef Ole Vinje blir ansatt i Canica som senior vice president med ansvar for oppfølging av E-handel. Canica er hovedaksjonær i Komplett.

– Vi er svært fornøyde med at Lars Olav Olaussen har takket ja til stillingen som ny konsernsjef, sier styreleder Nils K. Selte i Komplett.

Selte understreker at Olaussen var styrets foretrukne kandidat. Olaussen har solid bakgrunn fra store selskaper som Orkla, Ringnes, Findus og Procter & Gamble.

Den nye konsernsjefen fremhever spesielt Kompletts evne til å skape en attraktiv og trygg handleopplevelse, noe Olaussen ønsker å utvikle videre.

– Konsernet har en svært god driftsmodell og fått en ledende posisjon i Norden. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kollegaer og bidra til å løfte Komplett videre, sier Lars Olav Olaussen.

– Selte berømmer Ole Vinje for å ha bidratt til å gjøre Komplett til Nordens største netthandelsaktør. Vinje har ledet Komplett med stødig hånd i 11 år.

– Disse årene har vært spennende, utfordrende og til tider krevende, men sammen med dyktige medarbeidere har Komplett blitt størst i Norden. Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt. Jeg ser frem til nye oppgaver, sier Ole Vinje.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS