Den første Elon i Norge som med det nye kjedebutikkonseptet
Den første Elon i Norge som med det nye kjedebutikkonseptet

ELON åpnet første butikk med nytt konsept

Elektronikkbutikken i Galleriet på Torgalmenningen i Bergen, Elektrosenteret AS som i mai 2019 ble medlem av Elon Norge, er nyåpnet som den første i Norge ombygget til kjedens nyeste butikkonsept.

Publisert

Elon Norge har ambisjoner om å åpne inntil 10 nye butikker det neste året, og Bergen og omegn er en region hvor kjeden er lite representert pr i dag og hvor det er rom for flere Elon-butikker.

Utvider sortimentet

Slik fremstår butikkens underetasje.
Slik fremstår butikkens underetasje.

Eier og daglig leder, Rainer Fredriksen, har i mange år i Galleriet på Torgalmenningen tilbudt innbyggere, studenter, bedrifter og organisasjoner i Bergen sentrum lydprodukter, lyskilder, småelektrisk, «gaming» og tilbehør. Gjennom samarbeidet med Elon, vil butikken nå utvide sitt sortiment med konkurransedyktige priser på hvitevarer, TV, mobil, kjøkkenartikler og belysning i en fullstendig oppusset underetasje.

Eier og daglig leder Rainer Fredriksen og butikksjef Frode Nyland har ansvaret for Elons første konseptbutikk i Norge.
Eier og daglig leder Rainer Fredriksen og butikksjef Frode Nyland har ansvaret for Elons første konseptbutikk i Norge.

– Vi vil fortsatt fokusere på nærhet til kunden, høy servicegrad og et godt tjenestetilbud, sier Rainer Fredriksen og butikksjef Frode Nyland. Begge to er kjente ansikter i butikken gjennom mange år. Butikken ønsker å tilby rådgivning innenfor alle varegrupper, og vil også tilby kundene sine hjemkjøring og installasjon av hvitevarer. I tillegg tar butikken imot elektriske produkter for gjenvinning.

Nærmer seg 50 butikker

Asle Bjerkebakke
Asle Bjerkebakke

– Etableringen i Norges nest største by, Bergen, er viktig for oss, da vårt mål er å bygge opp et landsdekkende butikknett i Norge, sier Asle Bjerkebakke, adm.dir. i Elon Norge:

– Med etableringen av Elon på Galleriet i Bergen nærmer vi oss 50 utsalg fordelt over hele landet.

Om Elon Group

Elon konsernet er en nordisk allianse som eies og drives av egne medlemmer og handlere i Sverige og Norge. Konsernet inngikk i løpet av 2018 partnerskap med detaljhandelskjeder i fem nordiske land – Elon i Sverige og Norge, Heimilistaeki på Island, Hvidt & Fridt i Danmark og Veikon Kone i Finland. Med flere enn 600 butikker i Norden er Elon konsernet alltid nær sine kunder.

Powered by Labrador CMS