Tester nytt Expert-konsept

Expertbutikk tester nytt konsept, blant annet gjennom samarbeid med Norema om salg av kjøkken.

Publisert

Brødr. Jacobsen Handel AS i Haugesund investerer og fornyer seg. Rulletrapp til andreetasje, ny innredning, samt flere varegrupper som kjøkken fra Norema er noe av det tredje generasjons elektrobutikkdriver Trond Erik Jacobsen kan fortelle om.
Det har pågått ombyggingssalg siden påske, og Jacobsen forteller at salgstallene har vært bra, spesielt på hvitevarer og belysning.
Expert har inngått samarbeid med Norema og satser på salg av kvalitetskjøkken til konkurransedyktige priser med kort leveringstid. Norema produseres i Danmark og lagerføres i Norge.
Det nye konseptet er utviklet av dyktige bransjefolk med lang fartstid innen bransjen og har hentet flere elementer fra XXL sportskjeden som man kjenner godt.. De oransje fargene er tonet ned og et mer stilrent uttrykk i svart og hvit er i fokus. Produktene kommer bedre frem og det skapes fine kategorimiljøer i butikken. Visjonen det jobbes etter hele tiden er å lage verdens mest kundevennlige butikk.
– Vi lanserer også en egen support barløsning der kunden kan komme og få hjelp til alle sine data- og mobilrelaterte utfordringer. Her kan kunden sette seg ned på en barkrakk og få ekspert hjelp til oppsett av epost, installering av app'er eller en full opprydding av datamaskinen sin. Vi kan også komme hjem og gjøre alt fra trådløst nettverk oppsett til montering av TV på vegg, sier Jacobsen.
Han er svært takknemlig for de dyktige medarbeidere som er engasjerte og med høy faglig kompetanse. Noen har vært i bedriften siden før jeg ble født, smiler han.
Brødr. Jacobsen Handel AS ble stiftet i 1945 og er medlem av Expert. Firmaet har 40 ansatte og driver butikk på Heiane/Stord og Raglamyr. Bedriften omsatte for 140 millioner i 2015.
På verdensbasis representerer Expert mer enn 8300 butikker og er verdens største elektronikkjede.

Powered by Labrador CMS