Teknikmagasinet får ny eier, vil optimere varestrømmen

Ambia Trading har bladd opp 41 millioner SEK for det meste av konkursboet til Teknikmagasinet, inkludert det norske datterselskapet med 35 butikker.

Publisert

Lager og inventar følger også med, og det gjør også retten til å forhandle om 50 leiekontrakter i Sverige. Skjæringsdato er 10. februar.

Marcus Andersson, VD for Ambia Trading uttaler i en pressemelding:

– For Ambia ser vi store muligheter i å utvikle Teknikmagasinet som en del av vår selskapsgruppe. Vi har vært interessert i å komme nærmere sluttkunden med produkttilbudet som vi har tilgang til gjennom våre andre selskaper i konsernet, og der passer denne kombinasjonen godt inn. Vi ser også muligheter til å bygge en effektiv organisasjon som håndterer gruppens behov for alt fra støttefunksjoner til tjenester som lager og logistikk. Å utnytte organisasjonen effektivt og optimere varestrømmen er trolig de to viktigste suksessfaktorene.

Teknikmagasinet Swedens adm. dir. Ulrika Göransson kommenterer oppkjøpet:

– Dette innebærer en fantastisk restart i det påbegynte arbeidet med å tilpasse Teknikmagasinet til de forutsetninger som gjelder i detaljhandelen i dag. Øvrige selskaper i Ambias portefølje muliggjør synergier som kan effektivisere virksomheten vår. Vi kommer til å bygge videre på vårt tjenestetilbud og fortsette å utvikle vårt produkttilbud for å bli den selvsagte desinasjonen for funtech og andre tekniske livsstilspodukter.

Ulrika Göransson, adm. dir. i Teknikmagasinet Sweden.
Powered by Labrador CMS