Franchisekonferansen nærmer seg

15. september gjennomfører Norsk Franchise Franchisekonferansen 2016.

Publisert

For 36. gang gjennomføres Franchisekonferansen, møteplassen for alle som arbeider eller er interessert i franchise. Et vellykket franchisesamarbeid bygger tydelighet, tilhørighet og respekt for rollene i samarbeidet, som Franchisegiver og som Franchisetaker. Også i år vil vi fokusere på eksempler på selskaper som forstår og benytter franchisemetoden på en god måte og på den måten opparbeider en posisjon med førnøyde kunder og fornøyde franchisetakere.

Til høyre ser du videoen hvor Thomas Støkken, Senior Vice President i Circle K Norge (tidligere Statoil Fuel & Retail) beskriver franchisetakers viktige rolle i driften av Circle K-stasjonene.

Norsk Franchise arbeider for kunnskapsbasert bruk av franchise innenfor etiske rammer. Skal franchise lykkes må begge parter, Franchisegiver og Franchisetaker ha nødvendig kunnskap og holdninger for å kunne etablere et langsiktig, forutsigbart lønnsomt samarbeid.

Franchisekonferansen er for de som er Franchisegiver, arbeider hos Franchisegiver, er Franchisetaker eller ønsker og bli Franchisetaker.

Påmelding: www.norskfranchise.no

Powered by Labrador CMS