Komplett Mobil har ansatt sjef

Med 17 års erfaring fra Telecom, har Komplett kapret en kompetent leder til sin nysatsning Komplett Mobil. Haakon Dyrnes starter den 15. august, og skal utfordre duopolet (Telenor og Telia) i Norge.

Publisert

– Vi er svært fornøyd med å få Haakon Dyrnes med på laget, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group. Han har markert seg som en svært kompetent leder i blant annet Tele2 Norge. Han har lang bransjeerfaring og skal bygge Komplett Mobil til å bli en betydelig aktør i det norske markedet.

Komplett Mobil har siden 1. juni tilbudt mobilabonnement på Komplett.no. I tillegg til gode betingelser i det norske markedet, har Komplett Mobil fokus på å tilby rimelig telefoni, SMS og data i Europa.

– Jeg opplever Komplett som en spennende og profesjonell bedrift, og er imponert over hva de har fått til, sier Haakon Dyrnes. Å ha en sterk merkevare gir gode forutsetninger for å hevde seg i mobilmarkedet, og min ambisjon er å påvirke bransjen til å bli enda mer kundeorientert.

Komplett Mobil bygger nå opp en liten og effektiv salgsorganisasjon i Oslo. Selskapet er det siste tilskuddet i Komplett Groups satsing på nett. I tillegg til lanseringer som apotek, bildeler, hvitevarer, hjem-og-fritid og skjønnhet.

Haakon Dyrnes

– Vi skal utfordre Telenor og Telia, fortsetter Dyrnes. Det finnes allerede mange aktører i markedet som ønsker det, men vi ser at markedsandelene er forholdsvis beskjedne. Telenor og Telia spiller sine roller godt og er svært dyktige. Skal de norske mobilkundene få de prisene og tjenestetilbudene de fortjener, må vi klare å utjevne markedsandelene. Mitt mål er at Komplett Mobil skal oppnå dette ved å utfordre på litt andre måter, avslutter Dyrnes.

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 17 nettbutikker.

Komplett Group hadde i 2015 en samlet omsetning på 7,3 milliarder norske kroner.

Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS