Foto: Morten Rakke

Bestiller pinlige produkter på nett

Mange nordmenn kvier seg for å gå på apoteket for å kjøpe private produkter. Stadig flere velger derfor å handle legemidler på nett.

Publisert

- Mange ønsker mer diskresjon når de handler produkter av mer privat art. I nettapoteket er ingen produkter pinlige og derfor ser vi at slike varer selger godt her, sier Stig Henning Pedersen, farmasøyt og apoteker i Komplett Apotek.

Gjennom livets løp er det mange som opplever å havne i situasjoner med sykdom eller plager du ønsker å holde for deg selv. Det kan være kjøp av produkter for behandling av overgangsalder, inkontinens, intimpleie, soppinfeksjon eller prevensjonsmidler.

- Du ønsker ikke å treffer naboen eller sjefen på apoteket når du kjøper en graviditetstest eller en hemoroidebehandling. Undersøkelser vi har gjennomført viser at svært mange ønsker mer diskresjon og derfor har vi stor tro på vekst i nettapotek i årene som kommer, sier Stig Henning Pedersen.

I forhold til pinlige produkter, søkes det mest på følgende i Komplett Apotek:

- Viagra

- Gravid

- Neglesopp/fotsopp

- Hemoroider

- Snorking

- Prostata

- Angrepille

- Klamydia

- Vorter

- Kviser

Komplett Apotek ble lansert i november 2015 som et rendyrket norsk nettapotek med apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. Komplett Apotek tilbyr Norges største utvalg av legemidler. Om kort tid vil kunden selv håndtere egne resepter og bestilling av reseptbelagte legemidler hos Komplett Apotek og få disse levert hjem på døra.

Komplett er Nordens største netthandelsaktør med totalt 16 nettbutikker. De hadde i fjor en samlet omsetning på 7,3 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og konsernet har 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS