Adm. dir i Kolonial.no, Karl Munthe-Kaas og generalsekretær i Norges Blindeforbund Arnt Holte.
Adm. dir i Kolonial.no, Karl Munthe-Kaas og generalsekretær i Norges Blindeforbund Arnt Holte.

Kolonial.no inngår samarbeid med Norges Blindeforbund

Norges største matbutikk på nett, Kolonial.no, har inngått et langsiktig samarbeid med Norges Blindeforbund.

Publisert

— Vi er veldig glade og stolte over at Kolonial.no er blitt en av våre hovedsamarbeidspartnere, sier Arnt Holte, generalsekretær i Blindeforbundet.

Kolonial.no ble startet i 2013 og er nå Norges største matbutikk på nett. Både nettsider og app er bygget med tanke på universell utforming, og kan enkelt brukes av både blinde og svaksynte. Selskapet yter en tjeneste som utvilsomt vil bidra til å gjøre hverdagen enklere for svært mange av Blindeforbundets medlemmer

— For første gang i mitt liv kan jeg «gå i butikken» og handle alene, samtidig som jeg enkelt får oversikt over vareutvalget, forteller Holte.

Gründer og adm. dir i Kolonial.no, Karl Alveng Munthe-Kaas, er også veldig fornøyd med å ha inngått samarbeid med Blindeforbundet. Han synes det har vært inspirerende å høre om det Arnt forteller, og synes det er gledelig at tjenesten deres fungerer så godt for blinde og svaksynte.

– Det er spesielt gøy å høre Arnt beskrive den friheten det gir, at man ikke lenger trenger å være avhengig av andre for å gå i butikken, forteller Munthe-Kaas.

Vi har alltid ment at det å handle på nett ikke skal være en luksus, bare smart, poengterer Karl. Da må det også være billig. Helt siden starten har vi ledet prispresset på nett og har vunnet alle pristester i alle medier siden 2013. Vi prismatcher Rema 1000 på bestselgerne. Det betyr at tjenesten ikke gjør matvarehandelen dyrere, bare enklere.

– Tilbudet er dessverre ikke landsdekkende, men det betyr jo ikke at vi ikke kan oppfordre de som har muligheten til å bruke den, sier Holte.

Powered by Labrador CMS