Samarbeidet mellom RELEX og Kolonial.no har resultert i en pris for "Supply Chain Visibility".

Kolonial.no og RELEX vant supply chain-pris

Kolonial.no og RELEX vant prisen «Supply Chain Visibility Award» under Supply Chain Excellence Awards 2020.

Kolonial.no, Norges største matbutikk på nett, og RELEX Solutions, leverandør av optimeringsløsninger for retail, ble kåret til vinnere i kategorien Supply Chain Visibility for sitt samarbeid. Prisen ble tildelt under Supply Chain Excellence Award 2020 som fant sted online 12. november.

«The Supply Chain Visibility Award» anerkjenner prosjekter som utmerker seg og demonstrerer transparens gjennom hele forsyningskjeden. Dommerne så etter dokumenterte konkrete resultater i strategi, gjennomføring, resultatstyring og samarbeid, med fokus på prosjekter som demonstrerer innovasjon, bærekraft, bruk av teknologi og etisk praksis.

Kolonial.no og RELEX har siden 2017 samarbeidet for å forbedre tilgjengeligheten og samtidig redusere kostnader og svinn, gjennom bedre prognoser og vareforsyning. Siden implementeringen av RELEX har Kolonial.no økt omløpshastigheten med 25% fra et allerede høyt nivå og redusert svinn med 44%.

– Det er en ære å vinne denne prisen i kategorien Supply Chain Visibility sammen med RELEX-teamet, sier Mattias Andersson, Supply Chain Manager i Kolonial.no.

– Det vellykkede og langsiktige samarbeidet mellom RELEX og Kolonial.no har rett og slett vært helt fantastisk. Støtten vi mottar fra RELEX-teamet er fremragende og går langt ut over det man kan forvente.

– Vi er svært fornøyde med denne anerkjennelsen og det er virkelig inspirerende å jobbe med Kolonial.no, sier Maren Haug Nysether, Project Manager i RELEX Solutions.

– Situasjonen i retailbransjen i dag viser betydningen og verdien av effektive og fleksible løsninger for forsyningskjeden, spesielt for rene nettbutikker som Kolonial.no. Vi ser denne anerkjennelsen som et klart bevis på at effektive forsyningskjeder er et helt sentralt konkurransefortrinn i moderne detaljhandel.

Kolonial.no deltok nylig i en paneldiskusjon om retailbransjens nåværende og fremtidige utvikling under RELEX Live: Global Retail Summit. André Knüppel, COO i Kolonial.no delte sine tanker om hvordan COVID-19-krisen har påvirket retailbransjen, hvordan teknologi kan forbedre forsyningskjeden, og hvilke verktøy og prosesser retailere trenger for på en vellykket måte møte endringer i etterspørselsmønstrene på tvers av ulike kanaler.

RELEX Solutions har mottatt en rekke anerkjennelser for samarbeidsprosjekter med sine kunder gjennom de siste årene. Dette er andre gang et norsk samarbeid tildeles «The Supply Chain Visibility Award». I 2016 mottok Europris, Norges ledende lavpriskjede og RELEX samme utmerkelse for sitt samarbeid. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS