Varehussjef på Jessheim, Annie Grodås syns det er spennende å være først ute med konseptet Kjøp & Hent.
Varehussjef på Jessheim, Annie Grodås syns det er spennende å være først ute med konseptet Kjøp & Hent.

Biltema lanserer Kjøp & Hent

Biltema har lansert tjenesten Kjøp & Hent i fire varehus i Norden, hvorav ett i Norge, på Jessheim. Tjenesten skal være på plass alle Biltemas varehus innen utgangen av neste år.

Publisert

Biltema lanserte forrige uke Kjøp & Hent i ett varehus i hvert av landene Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Norge er Jessheim først ute, og varene er klare for henting innen to timer.

Etter lansering av ny nettside på våren i fjor – og deretter lanseringen av «Mitt Biltema» tidligere i år – utvikler Biltema sin tilstedeværelse på nett. Målet er å møte kundenes behov og forventinger for å gi kunden en enda bedre handleopplevelse, skriver kjeden i en pressemelding.

Varehussjef på Jessheim, Annie Grodås, syns det er spennende å være først ute med konseptet Kjøp & Hent.

– Nå har vi også et tilbud til de som ønsker å bestille varene hjemme, og hente ferdig pakket her i varehuset. Siden lanseringen forrige uke har bestillingene kommet jevnt inn, sier hun.

Etter hvert som kundene blir klar over mulighetene, regner hun med at det blir et populært tilbud.

Daniel Berg, digitalansvarlig i Biltema, legger til:

– Vi er veldig fornøyd med lanseringen i Norden! Vi tilbyr et 48- timers vindu for henting, med unntak av el-sykler og enkelte produkter som krever montering og lenger behandlingstid i butikken. Vi går målrettet frem og tar sikte på å få implementert Kjøp & Hent i alle de nordiske varehusene innen utgangen av neste år.

Daniel Berg er digitalansvarlig i Biltema.
Daniel Berg er digitalansvarlig i Biltema.
Powered by Labrador CMS