Snoop Dogg: – Kjempegøy å skape Smoooth Dogg-produktene. (Foto: Klarna)

Smoooth Dogg og Klarna med egen kolleksjon

Sammen med den ikoniske rapperen Snoop Dogg lanserer den svenske fintechgiganten Klarna en egen kolleksjon av produkter som kashmir-toalettpapir og ‘Gold Peanut Butter’.

Publisert

Med disse produktene får alle nå muligheten til å bli smooothe. Det var på nyåret det ble offentliggjort at Snoop Dogg blir Smoooth Dogg og går inn som aksjeeier i Klarna. Banken leverer betalingsløsninger til mer enn 4500 norske nettbutikker og er en av de ledende aktørene på dette markedet. Nå blir trinn to i det unike samarbeidet lansert, skriver Klarna i en pressemelding.

Selges i Norge

Get Smoooth-kolleksjonen i Berns Showroom. (Foto: Matilda Kjell)

Den eksklusive produktserien til Smoooth Dogg og Klarna, som blant annet skal selges i Norge, består blant annet av ‘Gold Peanut Butter’, silkemykt sengesett, toalettpapir i kashmir, en smoooth silkemyk kimono og en nesten syv meter høy oppblåsbar sklie. Med disse produktene får nå alle muligheten til å bli like smooothe som Smoooth Dogg.

Snoop: Kjempegøy å skape produktene

– Vi hadde det kjempegøy da vi skapte disse produktene og ser frem til lanseringen. «Gold Peanut Butter» og et silkemykt sengesett er noe enhver «player» trenger, sier Snoop Dogg.

Enorme oppblåsbare sklier. (Foto: Klarna)

‘Get Smoooth’-kampanjen viser at om du er forbruker, butikkeier eller en verdensberømt smooth person som Snoop Dogg, så vil Klarnas produkter gjøre hverdagen din enklere og mindre stressende. Den går fra smooth til smoooth.

Håper å få folk til å smile litt

– Det blir veldig gøy å lansere denne eksklusive kolleksjonen sammen med Snoop Dogg. Vi håper å få folk til å smile litt og samtidig bli oppmerksomme på hvor smoooth det faktisk er å bruke Klarnas Betal senere-tjeneste. Vårt største problem akkurat nå er imidlertid å finne ut hvor vi skal oppbevare de enorme oppblåsbare skliene, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Hele kolleksjonen kan selvsagt kjøpes med Klarnas 'Betal senere' betalingsløsning. Den er like smoooth som selve produktene.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS