Klarna og Gymshark blir partnere

Gymshark og Klarna har inngått et samarbeid om Klarnas «Betal senere» betalingsløsning i Norden og Storbritannia, som skal gjøre det enklere for Gymsharks kunder å bestille nye treningsklær og betale etter levering.

Publisert

Det opplyser selskapet i en pressemelding. Den nye tjenesten gjør at nettshoppere nå også kan prøve klærne før de kjøper dem og bare betale for plaggene de velger å beholde.

Deler samme visjon

– Vårt partnerskap med Gymshark er veldig naturlig. Vi deler begge den samme visjonen om å gi kundene mer kontroll over hva de bestiller og når de ønsker å betale. Det gir de økt trygghet for at de får akkurat det treningstøyet som dekker deres behov. Det er helt avgjørende viktig, spesielt når det gjelder trenings- og aktivitetstøy, som nå står for nesten en fjerdedel av alt som selges av plagg globalt ifølge NDP-gruppen. Flere markeder vil også etter hvert bli inkludert, sier kommersiell direktør i Klarna UK, Russ Carroll.

Fornøyd med partnerskap

Direktør for trading i Gymshark, Niran Chana, er også fornøyd med det nye partnerskapet:

– Vi er en av de raskest voksende selskapene i hele Storbritannia. For fortsatt å være blant de beste må vi hele tiden sørge for å forbedre oss. Hos Gymshark er innovasjon derfor noe av det viktigste vi jobber med. Det er nettopp mye takket være dette vi vokser så raskt. Vi vil gjøre shopping enklest mulig. Det er akkurat det Klarna hjelper oss med å oppnå nå, sier Chana.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS