Trekanten i Asker er ett av femten kjøpesentre Citycon eier i Norge. (Foto: Citycon)
Trekanten i Asker er ett av femten kjøpesentre Citycon eier i Norge. (Foto: Citycon)

Såvidt vekst for Citycons kjøpesentre

57 millioner mennesker besøkte Citycons kjøpesentre i 2019, og bidro til at butikkene omsatte for 19,8 milliarder.

Publisert

Citycon eier femten kjøpesentre i Norge, og forvalter i tillegg ti kjøpesentre på vegne av andre eiere. I 2019 omsatte butikkene i Citycons kjøpesentre for 19,8 milliarder, som er 0,1 prosent høyere enn året før. 57 millioner besøkende i 2019 er en vekst på 0,7 prosent.

På rett spor

– Vi er godt fornøyd med at både omsetningen øker og at flere besøker kjøpesentrene våre. Vi er på rett spor, og jeg har sterk tro på at våre dyktige ansatte vil bidra til at den positive trenden fortsetter i året som kommer, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon, i en pressemelding.

Citycon er markedsledende kjøpesentereier i Norge, og Dalland mener at Citycon er i en god posisjon for videre vekst.

– For oss handler det om å forstå de lokale markedene, sette den riktige butikkmiksen og jobbe godt sammen med butikkene, slik at disse skal lykkes i våre kjøpesentre, sier Dalland.

Dalland mener det er noen trender som kommer til å være avgjørende for å lykkes fremover.

Ønsker flere serveringstilbud

– Vi ser at folk vil ha mer mat og drikke og flere serveringstilbud på sentrene. Samtidig opplever vi økende etterspørsel etter bibliotek, trening og helsetjenester. Vi skal utvikle oss i takt med ønskene til fremtidens kjøpesenterkunde, sier Dalland.

Powered by Labrador CMS