Kjøpesenterkonferansen i Bergen i september er utsolgt. Ill foto fra Kjøpesenterkonferansen i Stavanger i 2017.

Kjøpesenterkonferansen i Bergen i september er utsolgt. Ill foto fra Kjøpesenterkonferansen i Stavanger i 2017.

Kjøpesenterkonferansen utsolgt – venteliste er opprettet

Påmeldingene til årets Kjøpesenterkonferanse i Bergen har gått rekordraskt unna. Over 400 er nå påmeldt to måneder før konferansestart den 7. september.

Publisert

– Vi har derfor måtte iverksette venteliste. Rekkefølgen på den bestemmes ut ifra når NCSC har fått påmeldingen gjennom det digitale skjemaet på konferansesiden, sier prosjektleder Tomas Oberg.

Tomas Oberg er prosjekleder for Kjøpesenterkonferansen.
Tomas Oberg er prosjekleder for Kjøpesenterkonferansen.

Man må bestille både konferansepakke og hotellrom gjennom NCSC.

– Hotellet er også snart fullbooket så ønsker man å bo på konferansehotellet, må man være raskt ute, sier Oberg.

Det er første gang NCSC klarer å samle så mange i Bergen. Konferansen er et viktig samlingssted for bransjefolk som jobber med blant annet handelsdestinasjoner, kjøpesentre og butikk- og serveringskjeder. Leverandører til bransjen er også aktive deltakere på konferansen.

– Vårt mål er at konferansen skal gi deltakerne inspirasjon og nyttig faglig sosialisering. I år presenterer vi 14 spennende foredrag med hovedtema «Det handler om mennesker». Endelig er Awards tilbake og det er alltid stemning på Bli-kjent aften onsdagen og Festmiddagen torsdagen. Nærmere 20 bedrifter deltar på messen rett på utsiden av konferansesalen. Her er det et par plasser igjen, sier prosjektlederen.

Nytt av året er at alle deltakere får deltakerbevis og armbånd med fargekode i forhold til det de har meldt seg på. Det vil gjøre det enklere for arrangør, Securitas og hotellpersonell å organisere til det beste for deltakerne.

– Nå er det bare for alle å nyte noen feriedager så ser vi veldig frem til å ta imot alle deltakere 7-9 september på Quality Hotel Edvard Grieg, sier Tomas Oberg.

Les mer om konferansen og de ulike deltakerpakkene her.

Powered by Labrador CMS