Få plasser igjen på Kjøpesenterkonferansen.
Få plasser igjen på Kjøpesenterkonferansen.

Kjøpesenterkonferansen nærmer seg – 37 plasser igjen

Årets Kjøpesenterkonferanse 20. og 21. oktober inneholder 15 foredrag, Bli-kjent aften og Festmiddag med underholdning. Det er nå kun 37 av 430 plasser igjen.

Over 400 bransjefolk som jobber med kjøpesentre samles på Clarion Hotel ved Gardermoen.

– Vi har også lagt opp til mye sosialisering med flere lange pauser og lunsjer siden mange også benytter konferansen til å dele erfaringer og snakke business sier Tomas Oberg.

Høst nivå på årets foredrag

Foredragene har tre fokusområder. Det er bærekraft, digitale muligheter for det fysiske senter og retailkjede samt status og tanker om utviklingen for varehandelen, kjedene og kjøpesentrene i tiden som kommer. Programmet skal skape inspirasjon, læring og gode samtaler for videre utvikling.

Det blir tid til mye sosialisering med flere lange pauser og lunsjer.
Det blir tid til mye sosialisering med flere lange pauser og lunsjer.

– Årets foredragsholdere kommer fra Vipps, Virke, Opinion, Zero Waste Norge, Bambuser, WasteIQ, Placewice, Citycon, Scala Eiendom, Olav Thon Gruppen, Mustad Eiendom, Jernia og Bitestad. Samt to herlige inspirasjonsforedrag som avslutter hver sin dag i regi av Oobah Butler og Eirik Normann Hansen fortsetter Oberg.

Messen er populær

I år har messen plass til kun 20 stands så flere har dessverre ikke fått være med. Messedeltakerne vil vise frem løsninger som vil kunne bidra til å møte morgendagen.

Tidlig sesongstart for alpint

Fredagen skal en del av deltakerne til SNØ for omvisning og lunsj. Det er også lagt opp til skikjøring for de som ønsker det etter lunsjen.

Konferansen flytter årstid i 2022

Etter klar tilbakemelding fra over 70 av de mest trofaste deltakerne er det bestemt at konferansen flyttes fra oktober til mars neste år. Det vil foregå i Bergen 30. og 31. mars på Quality Hotel Edvard Grieg. Påmeldingene slippes fri onsdag 20. oktober med et spesialtilbud som varer frem til og med mandag 25. oktober. Da får man deltakelse for begge dager inkludert lunsj og middag to dager for kun 6500,- for medlemmer og 11.200 for ikke-medlemmer. Prisen er satt ned med 1000 kroner hvis man bestiller plass i løpet av disse 6 dagene. Overnatting kommer i tillegg.

Powered by Labrador CMS