Foto: Schmidt
Foto: Schmidt

Schmidt åpner i Tønsberg

Europas ledende kjøkkenkjede fortsetter ekspansjonen i Norge.

Publisert

Schmidt, som er Europas største kjøkkenkjede, åpner 1.september ny butikk i Storgaten i Tønsberg. Det skriver kjeden i en pressemelding.

Nordmenn investerer mest i kjøkken

Den nye butikken har sentral beliggenhet i Tønsberg sentrum og har et bredt tilbud av møbler til kjøkken, interiør, bad og garderobe. Dette blir den tiende Schmidt-butikken i Norge og den tredje nyåpningen i år.

– Det er i dag stor interesse for kjøkken, møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden. Schmidt forener tysk ingeniørkunst med fransk design og har et spennende produktutvalg innenfor kjøkken, bad, garderobe og soverom, sier daglig leder Tor Arne Andersen i Schmidt i Tønsberg.

– For mange er kjøkkenet hjemmets hjerte og mange ønsker seg et drømmekjøkken. Vårt tilbud er derfor tilpasset denne utviklingen, sier han.

Forventer å vokse mer i Norge

Schmidt i åpnet i fjor tre butikker i Oslo-området, og tidligere i år åpnet nye butikker i Porsgrunn og Drammen.

– Vi har store forhåpninger til Schmidt i Tønsberg. Schmidt har kjøkken av høy kvalitet og vi ligger prismessig i den øvre delen av midtsjiktet og retter oss mot kvalitetsbevisste kunder, sier Jacob Skjødt, ansvarlig for Schmidt Nordic.

Kjeden forventer å etablere 20 nye butikker de neste årene.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer, skriver kjeden i pressemeldingen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Om Schmidt Groupe - Schmidt Nordic:

Schmidt ble grunnlagt i 1934 og er en del av det franske konsernet Schmidt Groupe, som er en av Europas ledende produsenter av møbler til kjøkken, bad og garderobe.

Schmidt Group konsernet har mer enn 1300 ansatte og har i Tyskland og Frankrike trippelsertifisert produksjon innen kvalitet, miljø samt helse og sikkerhet.

Sortimentet forhandles over hele verden via +700 eksklusive Schmidt-butikker. Schmidt Nordic selger og markedsfører Schmidt i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Se mer på www.schmidt-kjokken.no

(Kilde: Schmidt)

Powered by Labrador CMS