Andreas Rylander er ny toppsjef for Kjell & Company. Her bilde fra 2016 da han var norgessjef med ansvar for å etablere kjeden her til lands.

Tidligere norgessjef blir toppsjef i Kjell & Company

Andreas Rylander var ansvarlig for å etablere Kjell & Company Norge, så ble han COO, og fra i dag er han CEO for konsernet.

Publisert

Andreas Rylander er i dag ansatt som VD for Kjell & Companys morselskap i Sverige. I 2015 ble han norgessjef, og siden 2016 har han vært driftssjef (COO) i morselskapet. I 2017/18 var han konstituert toppsjef et drøyt år. Rylander erstatter Eric Lundberg som har vært sjef siden 2018.

Styreleder Ingrid Jonasson Blank uttaler:

– Vi er veldig glade for at Andreas Rylander har akseptert tilbudet om å ta over som VD. Han er dypt forankret i organisasjonen og har gjort et fantastisk arbeid, blant annet med å etablere Kjell & Company i Norge og som konstituert adm. dir i 2017/18 da lønnsomheten økte kraftig under Andreas' lederskap, og nå senest som COO. Styret ser det som et naturlig steg at Andreas tar over som VD og fortsetter sammen med vår sterke ledergruppe med å realisere den langsiktige plan vi har for Kjell & Company.

Rylander sier selv:

– Jeg er veldig glad for å få styrets tillit til å lede Kjell & Company med alle mine fantastiske kollegaer. I løpet av årene har vi utviklet en sterk bedriftskultur og et attraktivt kundetilbud. Vi viser lønnsom vekst for såvel service points og e-handel og er godt posisjonert for å fortsette vår vekstreise.

Powered by Labrador CMS