Styrker tilbudet i Midt-Norge

Tre nye avdelinger med Dekkmann-logo åpner i Trondheim.

Publisert


1. januar overtok Dekkmann den tradisjonsrike dekkjeden Lade Dekkservice AS og styrket med det sitt tilbud i Trondheims-regionen betraktelig. Overtagelsen er en del av Dekkmanns strategi om å styrke sin tilstedeværelse i Norges største byer. I tillegg til denne overtakelsen åpnet Dekkmann i fjor 7 nye franchiseavdelinger i Midt-Norge (Frøya, Surnadal, Stjørdal, Levanger, Steinkjer, Åfjord og Fosen).

– Det er viktig for oss å ha en god tilstedeværelse i alle store byer, og i Trondheims-regionen har vi tidligere ikke hatt dette. Det endres imidlertid nå, sier adm. direktør i Dekkmann, Stefan Funch.

Med overtagelsen av Lade Dekkservice får Dekkmann også tilgang til en lojal kundebase som har blitt bygget opp siden etableringen av Lade Dekkservice i 1996.

– Vi har stor respekt for den tillitten Lade Dekkservice har bygget opp hos sine kunder, og vi skal gjøre alt for å videreføre den samme gode servicen kundene er vant til. For å sikre den høye servicen og kunnskapen har alle ansatte fått tilbud om å bli med over til Dekkmann, sier Funch.

De tre avdelingene som overtas befinner seg på Nyhavna, Torgård og Sandmoflata. I tillegg har Dekkmann en annen butikk på Tiller allerede. Dermed har Trondheims-kundene nå fire forskjellige Dekkmann-avdelinger å velge mellom.

– Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen innom én av våre avdelinger i byen, avslutter Dekkmann-direktøren.

(Pressemelding)

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da. Kjeden består av 55 egeneide og franchise avdelinger fra Mandal i sør til Alta i nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed "datterdatter" av Continental AG i Tyskland.

Powered by Labrador CMS